Επίθεση ΜΑΤ κατά της Σ. Σακοράφα έξω από τη ΓΑΔΑ

«Η Σοφία Σακοράφα ευτυχώς είναι καλά, η Δημοκρατία πάλι, όταν τα ΜΑΤ χτυπάνε αντιπρόεδρο της Βουλής, όχι και τόσο», τονίζει το ΜέΡΑ25.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα, δέχθηκε επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ, έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματός της.

Όπως αναφέρει το ΜέΡΑ25, το συμβάν έλαβε χώρα όταν η κ. Σακοράφα παρενέβη καθώς τα ΜΑΤ επιτίθονταν στους συγκεντρωμένους που εξέφραζαν τη συμπαράστασή τους σε όσους έχουν προσαχθεί μετά τη φοιτητική κινητοποίηση.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Μητσοτάκης που έχουν “λύσει τα χέρια” στις δυνάμεις καταστολής και επελαύνει ο αυταρχισμός και η ωμή βία έναντι απλών πολιτών και πολιτικών τους αντιπάλων, φέρουν ακέραιη την ευθύνη για αυτά τα πρωτοφανή και εξαιρετικά τραγικά περιστατικά που παραπέμπουν ευθέως σε μια δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα», αναφέρει το ΜέΡΑ25 σε σχετική του ανακοίνωση και προσθέτει:

«“Συγχαρητήρια” κ. Μητσοτάκη, είστε και επισήμως ένα κράμα Όρμπαν, Τραμπ και Ερντογάν. Η Σοφία Σακοράφα ευτυχώς είναι καλά, η Δημοκρατία πάλι, όταν τα ΜΑΤ χτυπάνε Αντιπρόεδρο της Βουλής, όχι και τόσο».

efsyn.gr

Categories