Μήνυση κατά γνωστού ηθοποιού για βιασμό

Μήνυση σε βάρος γνωστού ηθοποιού για βιασμό ενός νεαρού σπουδαστή τότε της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου κατατέθηκε χθες στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής αποκαλύπτει ότι σε ηλικία 22 ετών έπεσε θύμα του συνομήλικου του ηθοποιού, μαθητή τότε του πολύ γνωστού σκηνοθέτη εναντίον του οποίου κατατέθηκε μήνυση για βιασμό και αποπλάνηση, σε σπίτι στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φερόμενος δράστης συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον σκηνοθέτη, καλώντας τον να έρθει κι εκείνος στο διαμέρισμα, και εκείνη την ώρα ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει.

Από την πλευρά του μηνυτή φέρεται να υποστηρίζεται πως το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί, όπως αυτά που καταγγέλλονται στην μήνυση κατά του σκηνοθέτη από το 15χρονο τότε θύμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τον ίδιο σκηνοθέτη, τον οποίο κατήγγειλε πρώτη φορά ο Ν.Σ. σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα 2020mag.gr αποκαλύπτοντας το φρικτό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν 19 χρόνων.

Ο τελευταίος ζήτησε μέσω του δικηγόρου του αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας και αναμένει να κληθεί να καταθέσει αλλιώς θα κινηθεί ο ίδιος νομικά για να κατονομάσει ενώπιον της Δικαιοσύνης τον φερόμενο δράστη.

efsyn.gr

Categories