ΣΥΡΙΖΑ: Υπογραφή Μητσοτάκη έχουν το χάος κι η επιτελική ανικανότητα

Στην ευθύνη της κυβέρνησης για την κατάρρευση του «επιτελικού» κράτους μέσα σε λίγα 24ωρα κακοκαιρίας επανέρχεται η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την παρέμβασή του στην Κ.Ο. της Ν.Δ.

«Οι πολίτες πληρώνουν το πρωθυπουργικό πινγκ πονγκ μεταξύ ανεμελιάς κ ανικανότητας» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αφού σχολιάζει ότι «για τέταρτη μέρα χιλιάδες νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση και ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ενοχλημένος “από το πινγκ πονγκ ευθυνών”».

Η Κουμουνδούρου καλεί τον πρωθυπουργό να «σταματήσει να αναζητά “υπευθύνους” για μετακύλιση ευθυνών», καθώς, όπως αναφέρει, «το χάος και η επιτελική ανικανότητα έχουν την υπογραφή του».

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης στην τοποθέτησή του προσπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία την κριτική που ασκήθηκε στην κυβέρνηση και περιορίστηκε στο να πει ότι «θα μάθουμε από αυτή την κρίση» και ότι… ενοχλήθηκε από το πινγκ πονγκ των ευθυνών από τους συναρμόδιους φορείς.

Η νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έρχεται μία μέρα μετά τη χθεσινή σκληρή επίθεση του προέδρου της, Αλέξη Τσίπρα, κατά της κυβέρνησης από το βήμα της Βουλής από όπου χαρακτήρισε «σαράβαλο» το επιτελικό κράτος, υπογραμμίζοντας πως διοικείται συνολικά από golden boys αλλά από κάτω είναι διαλυμένο.

efsyn.gr

Categories