ΝΑΟ Πυθέας: Πρωτοβουλία για να τιμηθούν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21

Ο ΝΑΟ “Πυθέας” είναι ο πρώτος Σύλλογος στο Δήμο μας που ανοίγει το κύκλο των εκδηλώσεων με σκοπό να τιμηθούν τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 με την δημιουργία και τοποθέτηση μακέτας στο χώρο του Ομίλου. Καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα -λόγω covid 19- να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση του σκοπόυ, το ΔΣ ζητάει την συνδρομή των δημοτών μέσω κατάθεσης οποιουδήποτε χρηματικού ποσού στον λογαριασμό GR 06 0172 1670 0051 6707 1267 580. 

Μπράβο για την πρωτοβουλία και κυρίως την ιδέα! Ας ανταποκριθούμε στο κάλεσμα!

Η Ανακοίνωση του Ομίλου:

“Αγαπητοί φίλοι του ΝΑΟ ΠΥΘΕΑ,

Αντιμετωπίζοντας τις πολλές και δύσκολες προκλήσεις της εποχής κάνουμε ότι μπορούμε για να μπορέσουμε να παροτρύνουμε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά να συμμετέχουν στο άθλημα της Ιστιοπλοιας. Να χαρούν τη θάλασσα χειμώνα καλοκαίρι να αθληθούν να έρθουν σε επαφή με τη φύση.

Η προσπάθεια μας αυτή στηρίζεται από τους χορηγούς μας και από την εθελοντική εργασία του ΔΣ μας. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μαρτίνο που στηρίζει συνέχεια την προσπάθεια μας και πρόσφατα τον ναυτικό όμιλο «Η Φώκαια».

Κατανοούμε τις πολύ μεγάλες δυσκολίες της εποχής που διανύουμε αλλά βρισκόμαστε σε μια διαφορετική χρονιά για όλους τους Έλληνες. Μέσα στη λαίλαπα της πανδημίας, τις πολλαπλές προκλήσεις αλλά και την οικονομική αβεβαιότητα για όλους, φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από το επος του ’21.

Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες αποφασίσαμε να ζητήσουμε την οικονομική βοήθεια από όσους μπορούν όσο μπορούν για να υλοποιήσουμε την παρακάτω μακέτα στο χώρο του Ναυτικού ομίλου.

Ολοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αλλά είναι χρέος μας να θυμώμαστε όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελευθεροι.

Αποτελεί και την πρώτη πρωτοβουλία φορέα για το τόσο μεγάλο και σοβαρό θέμα.

Λογαριασμός τράπεζας GR 06 0172 1670 0051 6707 1267 580″

Categories