Σε λειτουργία η ανανεωμένη ιστοσελίδα – “πύλη” του Δήμου Σαρωνικού.

Σε λειτουργία η ανανεωμένη ιστοσελίδα – “πύλη” του Δήμου Σαρωνικού.

Ο Δήμος Σαρωνικού προχώρησε στην ανανέωση της διαδικτυακής του εικόνας παρουσιάζοντας ένα νέο πρόσωπο στους δημότες και τους επισκέπτες του.
Η νέα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με μια λιτή αλλά σύγχρονη και δυναμική πρώτη εικόνα, η οποία βοηθά τον επισκέπτη της να επιλέξει εύκολα την περιοχή ενδιαφέροντος του ή / και να αναζητήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται είτε ως Δημότης είτε ως Επισκέπτης.

Στο διοικητικό κομμάτι η πληροφορία παρουσιάζεται με σύγχρονες προσαρμόσιμες μορφές όπως στην περίπτωση του δυναμικού οργανογράμματος και των αποφάσεων, οι οποίες αντλούνται απ’ ευθείας από τη Δι@υγεια.

Ανανεωμένη, με πιο φιλικό σχεδιασμό για τον χρήστη. Αναβαθμισμένη, με πληροφορίες για όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Εκσυγχρονισμένη, με νέες ψηφιακές πλατφόρμες και ηλεκτρονικές εφαρμογές, οι οποίες θα εμπλουτίζονται συνεχώς.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου δήλωσε: “Σήμερα ο δήμος μας με τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του, κάνει ένα ακόμα βήμα στη νέα ψηφιακή εποχή που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο με την ψηφιοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών. Η νέα μας σελίδα με ανανεωμένο σχεδιασμό και σύγχρονη αισθητική είναι γεγονός. Έγινε μια πολύ σημαντική προσπάθεια με τη συμβολή των μελών της Ομάδας Εργασίας για την πλήρη εφαρμογή των δράσεων της «έξυπνης πόλης –SmartCities» στον Δήμο Σαρωνικού, Δήμητρας Ράπτη (προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου) και Βασίλη Φλωρίδη (τοπικού συμβούλου Κοινότητας Καλυβίων) και με στόχο η ιστοσελίδα του Δήμου να γίνει προσβάσιμη και αξιοποιήσιμη από όλους τους πολίτες. Ελπίζουμε οι χρήστες – επισκέπτες του www.saronikoscity.gr να έχουν μια εύκολη και ευχάριστη περιήγηση στον νέο μας ιστότοπο, να ενημερώνονται, να λαμβάνουν τις πληροφορίες που αναζητούν και να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά από τις υπηρεσίες του δήμου. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών, προχωρώντας σε επιπλέον αλλαγές και προσθήκες στη νέα διαδικτυακή πύλη του δήμου εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο”.

Categories