Δίωξη για βιασμό κατά ηθοποιού μετά από μήνυση του σεφ Δημήτρη Άνθη

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η καταγγελία για βιασμό κατά του γνωστού ηθοποιού Ν.Σ., καθώς ο εισαγγελέας δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που έδωσε και αποφάσισε να μην αρχειοθετήσει την υπόθεση και να ασκήσει ποινική δίωξη.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το 2006, με τον μηνυτή να υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον κατηγορούμενο στο σπίτι του τελευταίου στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου πήγαν οι δυο τους έπειτα από συνάντησή τους σε μπαρ, στο οποίο εργαζόταν ο κατηγορούμενος και ο αδελφός τού θύματος.

Ο κατηγορούμενος, φοιτητής τότε δραματικής σχολής, αρνείται την πράξη που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι με τον σεφ είχαν συνευρεθεί ερωτικά χωρίς καμία βία ή εξαναγκασμό. Στις γραπτές εξηγήσεις που κατέθεσε ο ηθοποιός φέρεται να επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως τον επίμαχο χρόνο ούτε έμενε στην Ομόνοια, ούτε εργαζόταν στο μπαρ που αναφέρεται στη μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Άνθης, όπως έχει δηλώσει, αποφάσισε να καταγγείλει τον ηθοποιό μετά από τη συνέντευξη του Ν.Σ. στο 2020mag.gr, όπου ο νεαρός είχε κάνει λόγο και για παρουσία τρίτου ατόμου κατά τον βιασμό του από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο σεφ κατάλαβε ότι το δεύτερο θύμα που περιέγραφε ο Ν.Σ. ήταν ο δράστης στη δική του περίπτωση κακοποίησης.

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι ο Ν.Σ., το θύμα που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη, αναμένεται να καταθέσει στη δικαιοσύνη για τα όσα έχει καταγγείλει, έπειτα από αίτηση των δικηγόρων του, καθώς κανένας άλλος μέχρι στιγμής δεν τον έχει καλέσει…

efsyn.gr

Categories