ΜΕΡΑ 25 – Δημιουργήθηκε Οργάνωση Βάσης στο Δήμο Σαρωνικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΒ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜέΡΑ25

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με πρωτοβουλία μελών του ΜέΡΑ25 που κατοικούν ή εργάζονται στον Δήμο Σαρωνικού, δημιουργήθηκε Οργάνωση Βάσης του ΜέΡΑ25 στον Δήμο μας.
Το ΜέΡΑ25 προετοιμάζεται για το Πρώτο Συνέδριό του, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, στα τέλη Μαΐου. Στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας, θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις μεταξύ των μελών αλλά και με όλους όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν τις απόψεις του ΜέΡΑ25 για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της χώρας μας, καθώς και τη διέξοδο που προτείνει το ΜέΡΑ25 για την ανατροπή της ζοφερής κατάστασης που βιώνει η συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών μας και η οποία έχει επιδεινωθεί εξαιρετικά λόγω της πανδημίας.

Το ΜέΡΑ25 έχει αποδείξει, τόσο στον δρόμο όσο και μέσα στη Βουλή, ότι είναι η μοναδική ουσιαστική αντιπολίτευση σε έναν τόπο ο οποίος μαστίζεται από προβλήματα και στον οποίο οι κυβερνητικές αποφάσεις αντί να βοηθούν τους πολλούς, εξυπηρετούν την ολιγαρχία.

Το ΜέΡΑ25 δίνει το παρόν σε δήμους και κοινότητες για μία πιο άμεση επικοινωνία με τους πολίτες. Αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός της Οργάνωσης Βάσης.
Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να ενημερωθούν για τις θέσεις του ΜέΡΑ25, ή να συμμετάσχουν και να συζητήσουν για τα προβλήματά τους, μπορούν να το επικοινωνήσουν με την ΟΒ Σαρωνικού του ΜέΡΑ25, επικοινωνώντας με email στη διεύθυνση:

org.saronikou@mera25.gr
ΟΒ Σαρωνικού του ΜέΡΑ25

Categories