Ανάρτηση Δασικών Χαρτών Αναβύσσου-Π Φώκαιας – Σαρωνίδας

Στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κτηματολογίου αναρτώνται οι θεωρημένοι Δασικοί Χάρτες που αφορούν περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας.

Από τις 12/03/2021 οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ελέγξουν ως προς τον δασικό ή όχι χαρακτήρα των ιδιοκτησιών τους, στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κτηματολογίου https://gis.ktimanet.gr/gis/forestsuspension.

Η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση ενστάσεων για κατοίκους εσωτερικού είναι η 24/06/2021 ενώ για κατοίκους εξωτερικού η 14/07/2021.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κτηματολογίου, https://www.ktimatologio.gr/categories/dasikoi-hartes.

Σημειώνουμε ότι δεν θα υπάρξει ανάρτηση των Δασικών Χαρτών ούτε στα κτίρια των Δημοτικών Ενοτήτων Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας αλλά ούτε και στο Κεντρικό Δημαρχείο στα Καλύβια.

Επίσης για την ενημέρωση σας για θέματα σχετικά με την ανάρτηση θα μπορείτε να επικοινωνήσετε ή να επισκεφτείτε το Δασονομείο Κερατέας, Πραξιτέλους 13, Κερατέα, τηλ. 2299 0 69888.

ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

ΣΑΡΩΝΙΔΑ ,  Π ΦΩΚΑΙΑ

Categories