Ειδικοί φρουροί με ανορθόγραφη ανακοίνωση επιτίθενται σε Τσίπρα, Σπίρτζη, Ραγκούση

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, έστειλε μέσω δήλωσής του μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αναφορικά με ανακοίνωση που εξέδωσε το σώμα Ειδικών Φρουρών Κρήτης, η οποία στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρήστος Σπίρτζης δημοσιοποίησε την ανακοίνωση των Ειδικών Φρουρών Κρήτης και εξαπέλυσε «πυρά» τόσο εναντίον του πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως στο διάγγελμά του έκανε λόγο για «ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση», όσο και κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καλώντας τον, με αιχμηρό τρόπο «να καμαρώσει τους συνήθεις εκπροσώπου Τύπου» του σώματος.

Η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη:
«Κύριε Μητσοτάκη, εσείς δεν μιλήσατε μόλις χθες για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή;

»Μόλις χθες δεν καταγγείλατε την βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος;

»Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Tύπου σας.

»Το ήθος τους, την δημοκρατική αντίληψη τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε.

»Σε αναμονή της αντίδρασής σας…

»(Αν υπάρξει αντίδραση για τα δικά σας παιδιά και τις κατάπτυστες, κατά παραγγελία, ανακοινώσεις τους)».

Νωρίτερα, με ανακοίνωση της η Ένωση Ειδικών Φρουρών της Κρήτης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα των Τσίπρα, Σπίρτζη, Ραγκούση σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη.

Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει μάλιστα «παιδιά» τους, τους δράστες της επίθεσης στον αστυνομικό, ενώ μιλά για «εντολή» εκ μέρους των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση των ειδικών φρουρών τα ορθογραφικά λάθη βγάζουν μάτι: 

tribune.gr

Categories