Υπόθεση Λιγνάδη: Νύχτα και υπό άκρα μυστικότητα κατέθεσε μηνυτής που ήρθε από τη Σουηδία (video)

Ο 25χρονος επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσής του, σύμφωνα με την οποία ο καλλιτέχνης φέρεται να τον βίασε το 2010, σε χρόνο δηλαδή που ο μηνυτής ήταν ανήλικος

Κατάθεση με τήρηση απόλυτης διακριτικότητας έδωσε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη ο δεύτερος από τους δύο καταγγέλλοντες βιασμό, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του καλλιτέχνη.

Ο 25χρονος, που η μήνυσή του οδήγησε στην απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του καλλιτέχνη, ήρθε από τη Σουηδία όπου κατοικεί μόνιμα και εξετάστηκε νυχτερινές ώρες για λόγους προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσής του, σύμφωνα με την οποία φέρεται ο καλλιτέχνης να τον βίασε το 2010, σε χρόνο δηλαδή που ο μηνυτής ήταν ανήλικος.

Επίσης ο μάρτυρας φαίνεται ότι πρότεινε στη δικαστική λειτουργό την εξέταση δύο προσώπων, που ανήκαν τότε στο φιλικό περιβάλλον του, προκειμένου καταθέσουν στοιχεία που, κατά τον 25χρονο, επιβεβαιώνουν συγκεκριμένες συμπεριφορές του κατηγορούμενου.

Οι δύο προτεινόμενοι μάρτυρες, σύμφωνα με τον 25χρονο, είναι στη διάθεση της δικαστικής λειτουργού να καταθέσουν ενόρκως.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε το το βίντεο ΕΔΩ

altsantiri.gr

Categories