Ανοιχτή Επιστολή ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ προς Δήμαρχο και αιρετούς

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
Δήμαρχο Σαρωνικού
Γ.Σοφρώνη Επικ.Συνδ.Σαρωνικός Αύριο
Χ.Τσιγαρίδας.Επικ.Συνδ <<Σαρωνικός Νέα Πνοή>>
Αντιδ.Σαρωνικού κ.Πατσιαούρα Ηλία
Αντιδ.Σαρωνικού κ Κυριακόπουλο Γιάννη
Πρόεδρο Κοινότητας Αναβύσσου κ.Ολγα Κετέογλου
Πρόεδρο Κοινότητας Π.Φώκαιας κ. Τσαλικίδη Μανώλη
Παράκτιος(Δημοσίευση)

Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ διαπιστώνοντας την πρωτοφανή αρνητική και αδιάλλακτη στάση που συνεχίζει να κρατά η Δημοτική αρχή του κ.Φιλίππου αλλά και τις μονομερείς ενέργειές της απέναντι στο ζήτημα των κλ.Γυμναστηρίων του Σωματείου μας, εκφράζει την εντονη λύπη και την δυσαρέσκεια της. Εν μέσω των συνθηκών πανδημίας λοιπόν πού βιώνει ολόκληρη η χώρα μας και παρά τις αποφάσεις της Πολιτείας για λήψη ειδικών προληπτικών μέτρων αλλά και των αυστηρών μέτρων τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για το περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού και ενώ οι αθλητικές εγκαταστάσεις παραμένουν ακόμη με ειδική ΚΥΑ κλειστές ο Δήμαρχος επιχειρεί να μας ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ από τις αθλητικές εγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε <<νόμιμο τρόπο>> όπως σπάσιμο λουκέτων και αντικατάσταση κλειδαριών τακτική η οποία εφαρμόζεται κατ εξαίρεση ΜΟΝΟ στο Σωματείο μας, ικανοποιώντας ως φαίνεται τις προεκλογικές και ψηφοθηρικές δεσμεύσεις του.

Ειλικρινά μας στεναχωρεί το γεγονός πως ο κ.Φιλίππου αποφασίζει ερήμην μας και χωρίς να μπει στη διαδικασία διαλόγου με το Σωματείο μας χρησιμοποιώντας μια απόφαση της αμφισβητούμενης πλειοψηφίας του Δημ.Συμβουλίου και για την οποία έχουμε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με απώτερο σκοπό την ΕΞΩΣΗ του Σωματείου μας από τις εγκαταστάσεις του και μάλιστα σε μια Ιστορική στιγμή στην 30η γενέθλιο χρονιά (1991-2021) προσφοράς του στον αθλητισμό της περιοχής μας.
Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ με επιστολή της το Δεκέμβριο 2019 υποστήριξε εξ αρχής την μετατροπή των αθλητικών εγκαταστάσεων βοηθώντας μάλιστα προς αυτό σε Δημοτικό Γυμναστήριο χωρίς σε καμία περίπτωση να αποτελεί για αυτήν πεδίο αντιπαράθεσης.

Παρ όλα αυτά είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η ένσταση της έγκειται στο γεγονός ότι ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις των γυμναστηρίων μας αποτελούν κινητά πράγματα που αδιαμφισβήτητα ανήκουν κατά κυριότητα αποκλειστικώς στο Σωματείο μας. Συγχρόνως υπάρχει εκκρεμής οφειλή στον εργολάβο, οποίος δεν έχει εξοφληθεί ολοσχερώς με συνέπεια να υφίστανται νομικό ενέχυρο αυτού επί των κινητών πραγμάτων και εξοπλισμού. Ως εκ τούτου αδυνατούμε να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια εφ όσον δεν επιλυθεί το οικονομικό αυτό ζήτημα.
Τέλος σε κάθε περίπτωση και για την αποφυγή οποιασδήποτε νόμιμης εμπλοκής, πού ο κ.Φιλίππου επιχειρήσει αποσφράγιση η αντικατάσταση κλειδαριών χωρίς την συγκατάθεση του Σωματείου μας ,η οποία και θα σημάνει και το τέλος του διαλόγου, καλούμε για πολλοστή φορά έστω και την ύστατη στιγμή να αναλογισθεί τις ευθύνες πού αναλαμβάνει από μια τέτοια πράξη ουσιαστικά ΕΞΩΣΗΣ κ ΑΠΟΒΟΛΗΣ του Σωματείου μας και τον προτρέπουμε σε ειλικρινή διάλογο, ο οποίος θα σηματοδοτήσει και την απαρχή μιας κοινά αποδεκτής λύσης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

ΤΟ Δ.Σ της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ

Categories