Πελώνη: Καλύτερα έξω οι πολίτες, παρά, παράνομα, σε σπίτια

Πελώνη: Καλύτερα έξω οι πολίτες, παρά, παράνομα, σε σπίτια

Το ξεκλείδωμα των περιοριστικών μέτρων στην κίνηση των πολιτών το Σαββατοκύριακο, επιβεβαίωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως υπογράμμισε (Θέμα Fm) «ένα μέτρο που δεν λειτούργησε είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας τα σαββατοκύριακα, που τελικά έφερε περισσότερη κόπωση» Παράλληλα, σημείωσε ότι η μέρα πλέον μεγαλώνει για τον λόγο αυτό θα γίνει αναπροσαρμογή του ωραρίου απαγόρευσης το Σαββατοκύριακο. «Είναι καλύτερο οι πολίτες να βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους που βοηθάει στην εκτόνωση, παρά να συνευρίσκονται παράνομα σε σπίτια» τόνισε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος απέφυγε να απαντήσει για τη φημολογία ότι υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των επιστημόνων στην επιτροπή.

Όπως είπε, η συζήτηση είναι εσωτερική, επιτρέπονται οι διαφορετικές επιστημονικές απόψεις όμως καταλήγουν σε κοινή απόφαση.

Όσον αφορά για την πορεία των εμβολίων, η κ. Πελώνη είπε ότι γίνεται προσπάθεια να χτιστεί τείχος προστασίας, εκτίμησε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι καλύτερη η ροή των εμβολίων και από περισσότερες εταιρείες. —

aftodioikisi.gr

Categories