Ο Μπάιντεν έπεσε όχι μία αλλά… τρεις φορές στη σκάλα του Air Force One και έγινε viral (viral)

Όταν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της σκάλας, χαιρέτισε σαν να μη συνέβη τίποτα και μπήκε στο αεροσκάφος

Ένα παράδοξο ατύχημα είχε ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες του «Air Force One». Συγκεκριμένα, ο 78χρονος Μπάιντεν σκόνταψε διαδοχικά τρεις φορές πριν καταφέρει να ανέβει τελικά τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους…

Το τριπλό παραπάτημα έγινε την ώρα που ο πλανητάρχης ετοιμαζόταν να πετάξει για την πρωτεύουσα της Τζόρτζια, την Ατλάντα, όπου πριν από μερικές μέρες ένας άνδρας σε τρεις επιθέσεις σκότωσε οκτώ ανθρώπους ανάμεσά τους έξι γυναίκες ασιατικής καταγωγής, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της ασιατικής κοινότητας της πόλης. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και η αντιπρόεδρος της χώρας, Κάμαλα Χάρις, θα συναντηθούν με τους επικεφαλής της ασιατικής κοινότητας.

Μάλιστα Και τις τρεις φορές, κρατήθηκε από την κουπαστή, ωστόσο και πάλι δεν κατόρθωσε να κάνει σταθερά βήματα, με το γεγονός να καταγράφεται στην κάμερα και όπως ήταν φυσικό, να γίνει σύντομα viral στο διαδίκτυο!

Δεν πτοήθηκε, ωστόσο, ή, δεν το έδειξε, αφού στη συνέχεια στάθηκε στην κορυφή της σκάλας και χαιρέτησε στρατιωτικά πριν εισέλθει στο προεδρικό αεροσκάφος.

Το Air Force One απογειώθηκε λίγο μετά από τη στρατιωτική βάση Andrews, στα περίχωρα της Ουάσινγκτον. «Είναι καλά, πολύ καλά», διαβεβαίωσε λίγο μετά η εκπρόσωπος Τύπου Καρίν Ζαν-Πιερ, από το αεροσκάφος, χωρίς να διευκρινίσει εάν τον είδε κάποιος γιατρός μέσα στο αεροπλάνο.

altsantiri.gr

Categories