Έλενα Ακρίτα: Όσοι τρολάρουν το διαζύγιο Πατούλη είναι απαράδεκτοι

Θέση για τo χωρισμό του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη έπειτα από 35 χρόνια γάμου, παίρνει με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Τη δική της άποψη για τις φήμες διαζυγίου ανάμεσα σε Γιώργο και Μαρίνα Πατούλη, μοιράζεται η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κα Ακρίτα επισημαίνει πως είναι: «Πένθος μέγα ο χωρισμός» χαρακτηρίζοντας ως «απαράδεκτους» όσους «τρολάρουν το διαζύγιο Πατούλη».

«Όμως με όλο τον ειλικρινή σεβασμό, υπάρχει κι ένα παιδί στην εφηβεία που και οι δυο οφείλουν να προστατέψουν.

Η υπερέκθεση θα είναι τραυματική για το νεαρό αγόρι που μπορεί να αντιμετωπίσει χλευαστικές και κακοποιητικές συμπεριφορές στο φιλικό και στο σχολικό περιβάλλον.

Οι γονείς ας προτάξουν την δική του ψυχική γαλήνη κι ας διαχειριστούν ανάλογα την οικογενειακή τους κρίση. Ευχόμαστε τα καλύτερα» εξηγεί η έμπειρη δημοσιογράφος.

Elena Akrita
4 ώρες πριν
Πένθος μέγα είναι ο χωρισμός κι όσοι τρολάρουν το διαζύγιο Πατούλη είναι απαράδεκτοι. Όμως με όλο τον σεβασμό, υπάρχει κι ένα παιδί στην εφηβεία που και οι δυο οφείλουν να προστατέψουν. Η υπερέκθεση θα είναι τραυματική για το νεαρό αγόρι που μπορεί να αντιμετωπίσει χλευαστικές και κακοποιητικές συμπεριφορές στο φιλικό και στο σχολικό περιβάλλον.
Οι γονείς ας προτάξουν την δική του ψυχική γαλήνη κι ας διαχειριστούν ανάλογα την οικογενειακή τους κρίση. Ευχόμαστε τα καλύτερα.
4.4K
26
25

aftodioikisi.gr

Categories