Εξώδικο Αρκουμανέα στην «Καθημερινή» για το κορωνοπάρτι στον ΕΟΔΥ

Μπορεί η σύζυγός του Εύα Αντωνοπούλου να εργάζεται στον Σκάι, αλλά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας δεν δίστασε να στείλει εξώδικο στην «Καθημερινή» της οικογένειας Αλαφούζου (σ.σ. άλλωστε, άλλο Θέμης και άλλο Γιάννης, άλλο Σκάι και άλλο Καθημερινή).

Το εξώδικο αφορούσε δημοσίευμα της στήλης «Θεωρείου» του Σταύρου Παπαντωνίου για το γνωστό κορωνοπάρτι της Τσικνοπέμπτης σε κτήρια που νοικιάζει ο ΕΟΔΥ στο Μαρούσι.

Τότε (στις 10/3) έγραφε το «Θεωρείο» σε σχόλιο υπό τον τίτλο: «Το παρασκήνιο του μπαλκονιού»:

«Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το γλέντι με μουσική ανήμερα την Τσικνοπέμπτη είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «πετάω την μπάλα στην εξέδρα». Τι λέει; Πως ο χώρος όπου έγινε το κορωνοπάρτι δεν… ανήκει στον ΕΟΔΥ. Ποια είναι η αλήθεια; Εκεί όπου έγινε το πάρτι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μπαλκόνι χώρου υποδοχής, το οποίο πράγματι μπορεί να μην υπάρχει στα συμβόλαια μίσθωσης και άρα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ δεν έχει ευθύνη. Αλλά πάμε στο χειρότερο. Στο πάρτι, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχαν πάνω από 40 άτομα που πηγαινοέρχονταν κυλιόμενα, με τουλάχιστον 15 να είναι σταθερά. Και όμως, από αυτά την πλήρωσαν τρεις οδηγοί και μία νοσηλεύτρια και όχι ο υπεύθυνος των ΚΟΜΥ Αττικής, ο οποίος ήταν παρών και μάλιστα είναι στενός συνεργάτης του Αρκουμανέα. Το γεγονός ότι έχασαν τη δουλειά τους χαμηλόβαθμοι ώστε να βγουν λάδι οι από πάνω μπορεί να μην έγινε γνωστό στα ΜΜΕ, αλλά βούιξε ο ΕΟΔΥ. Και η οργή ήταν μεγάλη».

Αρκουμανέας: Δήθεν πληροφορίες 

Με το εξώδικο ο κ. Αρκουμανέας, διαμαρτύρεται «ως προς την εξόχως επιθετική “βεβαιότητα” την οποία αποπνέει η -άνευ δημοσιογραφικής διασταύρωσης- μεταφορά δήθεν “πληροφοριών”, οι οποίες όμως, όπως αποδεικνύεται ευχερώς, στερούνται αξιοπιστίας».

Αναφέρει ότι «ουδείς “υπεύθυνος των ΚΟΜΥ Αττικής” προβλέπεται μέχρι σήμερα ή υφίσταται εν τοις πράγμασιν, ο οποίος μάλιστα να είναι και “στενός συνεργάτης του Αρκουμανέα”» και προσθέτει ότι: «Οσον αφορά τον υπεύθυνο του Υποέργου 1 (δηλαδή εκείνου που αφορά ευθέως στις ΚΟΜΥ), παρά το ότι εκ πρώτης, θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι σε αυτόν είναι που αναφέρετε το δημοσίευμά σας, η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη θέση έχει απονεμηθεί στον Προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού συντονισμού του ΕΟΔΥ, ο οποίος – όμως- έδρεύει στο κεντρικό κτίριο του Οργανισμού και όπως έχει διασταυρωθεί από τις Υπηρεσίες μας και επιβεβαιωθεί μέσω πλήθους μαρτυριών, ουδεμία σχέση είχε ή θα μπορούσε ποτέ να έχει με το αναφερόμενο περιστατικό συνωστισμού στην HELEXPO, στου οποίου -μάλιστα- τη διερεύνηση συνδράμει και ο ίδιος ποικιλοτρόπως».

ΥΓ Είδες τι σου είναι μία εφημερίδα της παράταξης να πέφτει θύμα των ενδοκυβερνητικών τριβών;

aftodioikisi.gr

Categories