Ο εκνευρισμός του Αντώνη Κανάκη με τον Άρη Πορτοσάλτε (video)

Έξαλλος έγινε ο Αντώνης Κανάκης με τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για την επίταξη των υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, μέσα από την πρωινή εκπομπή, «Σήμερα» εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το «πλεόνασμα» των γιατρών που θα υπάρχουν στα νοσοκομείο του ΕΣΥ μετά το τέλος τους εφιάλτη του κοροναϊού.

«Και ενώ σε όλο τον κόσμο, οι δημοσιογράφοι όλου του κόσμου ασκούν κριτική στις κυβερνήσεις και πιέζουν για καλύτερο σύστημα υγείας και περισσότερους γιατρούς… όχι, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θέλει γιατρούς σε αυτή την χώρα με το καταπληκτικό επιχείρημα ότι αν τελειώσει η πανδημία και μας περισσέψουν, τι θα τους κάνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στον «αέρα» του Ράδιο Αρβύλα.

«Δεν πειράζει ρε Άρη! Ας έχουμε πλεόνασμα. Αχρείαστοι να είναι» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής για να προσθέσει ο συνεργάτης του, Χρήστος Κιούσης πως «όχι, όχι! Αστυνομικούς και δημοσιογράφους να έχουμε»!

Αστυνομικούς, ναι και δημοσιογράφους! Δηλαδή από όλα τα κακώς εννοούμενα πλεονάσματα που έχει το Δημόσιο, το πλεόνασμα των γιατρών θα μας ενοχλήσει ρε πού@τ@ μου; Πραγματικά δεν… Άσε ρε Άρη να έχουμε παραπάνω γιατρούς και άστους να κάθονται» τόνισε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο Αντώνης Κανάκης.

aftodioikisi.gr

Categories