Ευρώπη Κοσμίδη: Γιατί δεν μπορεί να μπει φανάρι και πρέπει να κλείσει τελείως η παραλιακή στις τρύπες Καραμανλή.

Η διακοπή της κυκλοφορίας για μεγάλο χρονικό διάστημα και στα δύο ρεύματα της παραλιακής στις “τρύπες Καραμανλή”, ήταν το πρώτο ζήτημα που τέθηκε στην Εντεταλμένη Σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής, Ευρώπη Κοσμίδη, η οποία ήταν προσκεκλημένη του Μέμου Ξυγκάκη στην εκπομπή ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ την Δευτέρα 29/3.

Η Ευρώπη Κοσμίδη εξήγησε ότι για την τοποθέτηση των μεταλλικών δικτυών που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου, τα γερανοφόρα μηχανήματα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ολόκληρο το πλάτος και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και συνεπώς δεν ειναι δυνατή η εγκατάσταση φαναριών όπως έγινε κατά την τελευταία παρέμβαση. Ωστόσο η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον εργολάβο θα προσπαθήσουν να επιταχύνουν τις εργασίες ενώ παράλληλα θα “ελευθερώνεται” η κυκλοφορία κατά την διάρκεια των Σαββατοκύριακων.

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί μαζί με πολύ ενδιαφέροντα θέμα όπως είναι τα υπόλοιπα έργα στην παραλιακή, τις υπόγειες διαβάσεις και τις παιδικές χαρές του Δήμου Σαρωνικού.

Δείτε επίσης και τις οδηγίες εκτροπής της κυκλοφορίας ΑΠΟΦΑΣΗ_ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ_ΣΗΡΑΓΓΕΣ18398-Δ΄ΩΖΤΧ46ΜΤΛΒ-ΥΩΥ

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή με την Ευρώπη Κοσμίδη

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Categories