Οργισμένοι στο υπουργείο Υγείας με την Παπαευαγγέλου

Μπορεί η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας που μετέχει στην επιτροπή του υπουργείου Υγείας υπό τον Σωτήρη Τσιόδρα να προσπάθησε να διορθώσει την δήλωσή της για το «20% των ασθενών που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ και πεθαίνουν», όμως η οργή και τα νεύρα παραμένουν.

Όσο να’ναι είναι βαρύ πράγμα να υποστηρίζει μέλος της επιστημονικής επιτροπής ότι το ποσοστό των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ είναι μικρό:

«Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν θάνατοι εκτός ΜΕΘ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ, πολύ μικρό, 20% νομίζω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Παπαευαγγέλου το απόγευμα της περασμένης αρασκευής, κάνοντας πολλούς να ανατριχιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Υγείας δεν ενοχλήθηκαν μόνο από τον πρωτοφανή κυνισμό της δήλωσης, αλλά και επειδή ουσιαστικά, η Παπαευαγγέλου ομολόγησε ότι δεν υπάρχουν ΜΕΘ για όλους.

Δηλαδή το αντίθετο απ’ αυτό που ισχυρίζεται η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ελέγχει με …ασφάλεια την πανδημία.

aftodioikisi.gr

Categories