Παρέμβαση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ‘ΠΕΥΚΟ’ στην συνεδρίαση του ΔΣ και νέο ΔΤ

Παρέμβαση μέσω e mail έκανε η “Κίνηση Κατοίκων για λύση στη παραλία ΠΕΥΚΟ” κατά την διάρκεια της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου της 2/4, εκφράζοντας την αντίθεση της στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής  για την προκήρυξη διαγωνισμού για μία Καντίνα στην παραλία ΠΕΥΚΟ, προκειμένου να επιλυθει νομικά -όπως υποστηρίζει ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Κ. Κατερινόπουλος – το ζήτημα της παράνομης επέκτασης του υπάρχοντος επιχειρηματία στην εν λόγω παραλία χρησιμοποιώντας ως “νομικό όπλο” υπέρ του Δήμου, την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ με την οποία η παραλία περνάει στην εκμετάλευση της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου και όχι της ΕΤΑΔ όπως ίσχυε πριν την απόφαση.

Σημειώνεται ότι -όπως επανειλημμένα έχει δηλωθεί σε Δημοτικά Συμβούλια τόσο από τον πρώην όσο και από τον νυν Δήμαρχο- η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργεί χωρίς άδεια  καταλαμβάνοντας με ομπρελοξαπλώστρες σχεδόν όλόκληρη την παραλία, παρά τις συνεχείς ¨σφραγίσεις”.

Εκτός της παρέμβασης στην συνεδρίαση της 2/4, η Κίνηση των Κατοίκων, προχώρησε και στην έκδοση νέου Δελτίου Τύπου επαναλάμβάνοντας την αντίθεσή της σε αυτή την λύση και ζητάει και την παρέμβαση του Νομικού Συμβούλου των κατοίκων στην συνεδρίαση της Δευτέρας 5/4 όπου θα συνεχισθεί η διακοπείσα συνεδρίαση με την παρουσία του Δικηγόρου του Δήμου, Κ. Κατερινόπουλου

Η παρέμβαση των πολιτών στην συνεδρίαση της 2/4

Το νέο ΔΤ της Κίνησης των κατοίκων

 

Η Παλαιότερη Ανακοίνωση των κατοίκων (6 Μαρτίου 21)

Κίνηση κατοίκων για την Παραλία ΠΕΥΚΟ – Επιστολή διαμαρτυρίας για τις εγκαταστάσεις στο ΠΕΥΚΟ

Categories