Πρόγραμμα εύρεσης εργασίας – Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Π. Φώκαιας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ

Ζούμε σε μια εποχή που το κάθε νοικοκυριό έχει πληγεί οικονομικά τόσο από την μακροχρόνια κοινωνικοοικονομική κρίση όσο και από την πανδημία που δυστυχώς μας ταλανίζει ακόμα και σήμερα.
Ο σύλλογος μας, αντιλαμβανόμενος και αφουγκραζομενος πλήρως τις ανάγκες της εποχής και της τοπικής κοινωνίας στην όποια δραστηριοποιούμεθα, παίρνει την πρωτοβουλία και ξεκινά ένα πρόγραμμα εύρεσης εργασίας με σκοπό να εξυπηρετεί αφενός τα μέλη του και πρωτίστως το σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία για την κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών τους.
Το γεγονός ότι τα μέλη του συλλόγου μας αναπτύσσουν πολλές και ποικίλες επαγγελματικές δράσεις (εστίαση, εμπόριο, παροχή υπηρεσιών κλπ) έχει ως συνέπεια να δημιουργούνται συχνά, τακτικές ή/και έκτακτες, ανάγκες αναζήτησης εργασιακής σχέσης με εξειδικευμένο, και μη, προσωπικό.

Κατόπιν τούτων, στα πλαίσια της αυξημένης και ποικιλόμορφης κοινωνικής δράσης μας, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας (και μη) να επικοινωνήσει μαζί μας.
Αποστολή βιογραφικού στο email : emporikosillogos.pf@yahoo.com
Υπεύθυνος επικοινωνίας : Γρηγορακακης Φώτης (τηλ.6947150122 )

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ ΕΔΡΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 13 Π.ΦΩΚΑΙΑ ΑΦΜ 996772062 ΔΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΤΚ 19013 ΤΗΛ 6937242429 ΕMAIL:Emporikosillogos.pf@yahoo.com –  https://seepfo.gr/

Categories