Εξώδικο εκφοβισμού στον δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, από τον καταπατητή της παραλίας Πεύκο (Κιτέζα). Τι αναφέρει το εξώδικο

Εξώδικο εκφοβισμού στον δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, από τον καταπατητή της παραλίας Πεύκο (Κιτέζα).

Εξώδικο εκφοβισμού στον δήμαρχο Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου, απηύθυνε ο ιδιώτης καταπατητής δημόσιου χώρου στην παραλία Πεύκο (Κιτέζα), με το οποίο τον εγκαλεί για την απόφασή του να διεκδικήσει για λογαριασμό των πολιτών τη χρήση της παραλίας!

Υπογραμμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε, στις 5 Απριλίου 2021, να ζητήσει από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών (Κτηματική Υπηρεσία), τη χρήση και τη διαχείριση του τμήματος του αιγιαλού που έχει περιέλθει στην Κτηματική Υπηρεσία, σε συνέχεια της ιστορικής απόφασης του ΣτΕ (2298/2020).
Ο Δήμος Σαρωνικού ως θεματοφύλακας της νομιμότητας και του δημόσιου συμφέροντος θα προβεί σε ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου η παραλία να αποδοθεί στους πολίτες. Και κανείς δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σ’ αυτό.

Θεωρούμε απαράδεκτο το εξώδικο με το οποίο ο καταπατητής απαιτεί από τον Δήμο να μην προβεί στις δέουσες ενέργειες, όπως αυτές απορρέουν από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και απειλεί να στραφεί εναντίον μας.
Καλούμε τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους κατοίκους να είμαστε όλοι έτοιμοι, προκειμένου να υπερασπιστούμε το δημόσιο αγαθό της παραλίας.
Από το Γραφείο Τύπου Δ Σαρωνικού

Δείτε τι αναφέρει το εξώδικο που εστάλη στον Δήμαρχο Σαρωνικού

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΕΥΚΟ

Categories