Απόδημος Έλληνας δεν βλέπει την ώρα να ψηφίσει Σπύρο Μαρκεζίνη

Με ανυπομονησία περιμένει την ψήφιση του νόμου που θα του επιτρέψει να ρίξει την ψήφο του για τον Σπύρο Μαρκεζίνη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα ένας 75χρονος ομογενής από την Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Όπως λέει ο Τζον Πάπας, ιδιοκτήτης εστιατορίου που έφυγε από την Ελλάδα το 1960, επισκέπτεται το χωριό του στην ορεινή Πηνεία τουλάχιστον κάθε πέντε χρόνια και ανυπομονεί να ψηφίσει για τον Σπύρο Μαρκεζίνη, τον οποίο θεωρεί τον ικανότερο πολιτικό της χώρας.

«Α, Σπύρος Μαρκεζίνις, αυτός είναι, how you say, ηγκέτης. Με κείνο το υποτίμηση στα φίφτιζ έσωσε το Ελλάδα και δε μπόρηγαν μετά οι κόμμιουνιστς να καταλάβουν τι χώρα, you know?» επισημαίνει.

Παρά το γεγονός ότι δεν ζει στην Ελλάδα εδώ και 60 περίπου χρόνια, ο κ. Πάπας υποστηρίζει ότι γνωρίζει από κοντά τα προβλήματα της χώρας.

«Κάθε πέντε χρόνια επισκεπτόμαστε με το wife και τα kids το χωριό και εκεί οι ντόπιοι λένε ιστορίες τότες με τον Παπαντάπουλος που όλοι είχαν ησυχία. Εκτός από τους κόμμιουνιστς, κακόχρονο να’χουν» τονίζει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ  

tovatraxi.com

Categories