Βοηθήστε μας!!! Κραυγή αγωνίας για τις ελλείψεις σε προσωπικό, από την Μ. Γκίνη, Προισταμένη του Κέντρου Υγείας Καλυβίων !

Η ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, της Μαρίας Γκίνη, Προισταμένης στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση και επεξηγήσεις. Τα “ζωγραφίζει “όλα!! Αρκεί να θέλει κάποιος να την διαβάσει….

Καλημέρα!
Κυρίες και κύριοι
Το γνωρίζετε ότι δεν έχουμε σταματήσει ούτε λεπτό να μαχόμαστε το covid-19. Η δική μας δομή Υγείας από την αρχή της Πανδημίας στάθηκε στην πρώτη γραμμή.
Είμαστε η δομή υγείας για όλους τους ασθενείς και συνεχίζουμε την λειτουργία των επειγόντων και των τακτικών ιατρείων(καρδιολογικό παιδιατρικό, κλπ) με την τήρηση των μέτρων ασφαλείας προς εσάς και εμάς.

Είμαστε από την πρώτη στιγμή κέντρο αναφοράς covid-19 για τα μισά Μεσόγεια.
Είμαστε από την αρχή Εμβολιαστικο κέντρο.

Με την τριπλή ιδιότητα και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης στεκόμαστε καθημερινά δίπλα στον άνθρωπο.
Φίλοι μου η ενίσχυση για όλο το εγχείρημα σε ανθρώπινο δυναμικό είναι πολύ μικρή. Το “παλιό” προσωπικό καταρρέει από υποκείμενα νοσήματα (όχι από covid-19) που φυσιολογικά φέρουν οι άνθρωποι όταν περνούν τα πενήντα χρόνια τους. Δουλεύουν χωρίς άδεια και πέραν του ωραρίου καθημερινά από τον Αύγουστο.
Έχουμε ξεχάσει οικογένειες και προσωπική ζωή.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες θα σας γράψω μόνο ετούτο. Ο καθένας “ντύνεται” στην βάρδια τουλάχιστον πενήντα φορές για την λήψη μόνο των τεστ. Αν πας ν αγοράσεις μια μπλούζα και μπεις στο δοκιμαστήριο δέκα φορές στο τέλος “θα τα παίξεις” θα αγοράσεις μια και θα φύγεις.

Πρόσφατα είχα μια περιπέτεια υγείας που με υποχρέωνε σε ένα μήνα αναρρωτική. Πήγα στις δεκαπέντε ημέρες στην δουλειά δηλαδή όταν μπορούσα να περπατήσω και όχι να οδηγήσω. Να είμαι τουλάχιστον εκεί. Να συμβάλλω στην διοικητική δουλειά που έχω. Όχι για να κάνω τον ήρωα καμία τέτοια ανάγκη δεν έχω έπειτα από 33 χρόνια δουλειάς. Αλλά να ενισχύσω το προσωπικό μου.

Στους όμορους Δήμους δεν υπάρχει κέντρο αναφοράς την στιγμή που να για εξετάσουν εκείνοι τους ασθενείς θέλουν τεστ οπωσδήποτε.
Το προσωπικό παραμένει όμως το ίδιο παρότι οι ανάγκες εξυπηρετησεως είναι διαφορετικές……
Κάνω έκκληση βοηθείας με την καλύτερη διάθεση.
Σας παρακαλώ ενισχύστε την δομή μας.
Περιμένουμε εδώ και δύο εβδομάδες έστω δύο άτομα…….

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε την εξαιρετική δουλειά που κάνουμε μέχρι τώρα.
Όταν θα τελειώσει όλο τούτο και δείτε τι έχουμε κάνει τότε να μας θαυμάσετε τώρα βοηθήστε μας.

Βοηθήστε μας με προσωπικό!
Καλή υγεία σε όλους σας, (μας)
Ο Θεός μαζί μας!
.
Μαρία Σ Γκίνη.
Νοσηλεύτρια MS (c) προϊσταμένη”.


Σημείωση: Η Μαρία Γκίνη είναι Νοσηλεύτρια Προϊσταμένη MSc, εργάζεται εδώ και 33 χρόνια, έχει διατελέσει  Προϊσταμένη μονάδας εμφραγματων Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ και τώρα είναι προϊσταμένη στο Κ. Υγείας Καλυβίων.
Έχει ειδικότητα Παθολογίας και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Κοινοτική Νοσηλευτική και Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας στο ΠΑ. Δ. Α.

Επίσης ως γνωστό, είναι Δημοτική Σύμβουλος Σαρωνικού με την διοικούσα παράταξη του Π.Φιλίππου καθώς και Πρόεδρος της Ενιαίας Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σαρωνικού,

Categories