Βρήκαν στο σπίτι του Λιγνάδη επιστολή-καταγγελία προς το Αρσάκειο

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προβαίνει η ιστοσελίδα news24/7 δημοσιεύοντας επιστολή καταγγελία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη που βρέθηκε στο σπίτι του προφυλακισμένου και κατηγορούμενου για βαριά αδικήματα καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επιστολή είναι ανυπόγραφη, ιδιόγραφη, χωρίς ημερομηνία και απευθύνεται στον «Κο Πρόεδρο», καταγγέλλοντας ερωτικές ιστορίες του Δημήτρη Λιγνάδη με μαθήτριες του σχολείου.

Ο συντάκτης της επιστολής καλεί τον «Κο Πρόεδρο» να λάβει μέτρα για την απομάκρυνση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε δηλώσει κατά την απολογία του ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, είχε εργαστεί στο Αρσάκειο από το 1993 έως το 2001 και στη συνέχεια πήγε στο Κολέγιο Αθηνών.

Η ιστοσελίδα απευθύνθηκε στον Γιώργο Μπαμπινιώτη για να ζητήσει απαντήσεις για πολλαπλά ερωτήματα όπως γιατί ένας φάκελος από το γραφείο του προέδρου της Φιλεπαιδευτικής Εταιρείας βρέθηκε στην κατοχή του Δ. Λιγνάδη, ενώ περιέχει καταγγελία για το πρόσωπό του.

Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, στην απάντησή του, επέμεινε πως δεν έχει λάβει ποτέ καμία καταγγελία που να αφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ κατηγορεί την δημοσιογράφο και την ιστοσελίδα ότι επιχειρεί να συνδέσει την επιστολή αυτή με το πρόσωπό του.

Χαρακτηρίζει τη σύνδεση αυτή ως «παντελώς αναληθή» και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και την απάντηση του Γιώργου Μπαμπινιώτη στο news24/7.

Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο, μέσα στη δίνη του σκανδάλου Λιγνάδη, 285 απόφοιτοι του Αρσακείου Ψυχικού είχαν στείλει επιστολή στην Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, ζητώντας να αναλάβει τις ευθύνες της για περιστατικά ψυχικής και σεξουαλικής βίας κατά ανηλίκων.

Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης είχε αντιδράσει και τότε με μια ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους.

efsyn.gr

Categories