Ο Μανώλης Τσαλικίδης ταράζει τα νερά του Δ.Σαρωνικού και προτείνει δημιουργία Δήμου Σαρωνίδας-Αναβύσσου-Π.Φώκαιας

Αυτό που πολλοί δημότες ψυθιρίζουν δειλά εδώ και αρκετό καιρό, είπε φωναχτά ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας Μανώλης Τσαλικίδης που ήταν προσκεκλημένος του Μέμου Ξυγκάκη στη ζωντανή εκπομπή της 22/4/21, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ. Την δημιουργία δηλαδή ενός Δήμου που θα αποτελείται από τις κοινότητες Σαρωνίδας,Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας!

Ο Μ. Τσαλικίδης μετά τη συζήτηση των θεμάτων για τα οποία η αντζέντα ήταν γνωστή από την προαναγγελία της εκπομπής (Αλιευτικό Καταφύγιο, Παλαιό Δημοτικό Σχολείο,διαχείριση απορριμμάτων, παραλίες κλπ) καλύπτοντας το τελευταίο θέμα για την πιθανολογούμενη κατάργηση των Κοινοτήτων και με ευκαιρία ερωτήματος θεατή, αποκάλυψε τις σκέψεις του σχετικά με την δημιουργία ενός νέου Δήμου που θα αποτελείται από τις τρεις όμορες Κοινότητες Π.Φώκαιας, Αναβύσσου και Σαρωνίδας.

Μία νέα λοιπόν συζήτηση ξεκινάει που όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Π.Φώκαιας, ενδεχομένως θα αποτελέσει το νέο όραμα που θα αφυπνίσει τις τοπικές κοινωνίες!

Δείτε την εκπομπή σε video youtube και facebook ενώ απομαγνητοφωνημένα κείμενα θα συμπληρώσουν την παρούσα δημοσίευση μέχρι αύριο το βράδυ.

https://www.facebook.com/Paraktios/posts/1767392600098342

 

Categories