Ευαγγ. Αντώναρος: Μετά τη δήλωση Γεραπετρίτη «δεν πρόκειται να στείλω κανένα SMS»

Τη δήλωση Γεραπετρίτη, περί συμβολικού και παιδαγωγικού χαρακτήρια των SMS, σχολίασε o Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να ξαναστείλει SMS.

«Aυτόν τον σκοτεινό άνθρωπο που κανείς δεν ξέρει από που και πως μας προέκυψε — αλλά τον έκανε Υπουργό Επικρατείας θα τον πληρώσει ακριβά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

»Οχι ότι με πολυνοιάζει. Αντίθετα.

»Αλλά πρέπει να έχεις γονίδια “δικτατορικης αντιληψης” για να ισχυρίζεσαι ανερυθρίαστα ότι τα sms και η απαγόρευση της βραδινής κυκλοφορίας έχουν “παιδαγωγικό και συμβολικό χαρακτήρα”.

»Τώρα αποκαλύπτονται — πέρα από κάθε αμφιβολία — οι πραγματικές προθέσεις αυτής της άθλιας κυβέρνησης και του θρασύτατα ανέμελου Πρωθυπουργου της:

»Θέλουν να χειραγωγήσουν τους Έλληνες.

»Να τους βάλουν τα δυο πόδια σ ένα παπούτσι. Να τους περιστείλουν το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα άρνησης, ανυπακοής και δημοκρατικής αντίδρασης.

»Λέω λοιπόν:

»Επειδή δεν έχω αποφάσίσει να εκχωρήσω σε κανενα Μητσοτάκη, σε κανενα Γεραπετριτη, σε κανένα Χρυσοχοιδη το δικαίωμα να με “παιδαγωγήσει” από σήμερα δεν πρόκειται να στείλω κανένα κανονικο sms.

»ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ».

tribune.gr

Categories