Οδηγός αστικού λεωφορείου βρίζει ρατσιστικά και γρονθοκοπεί επιβάτη με μπαστούνι (Video)

Βίντεο με νέο περιστατικό απαράδεκτης ρατσιστικής και βίαιης συμπεριφοράς οδηγού αστικού λεωφορείου σε βάρος επιβάτη αναρτήθηκε και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο οδηγός ακούγεται να βρίζει και να χτυπά ηλικιωμένο επιβάτη που κρατούσε μπαστούνι επειδή όπως ισχυρίζεται τον έβρισε στα ρώσικα.

Το βίντεο με το περιστατικό που έφτασε στη σελίδα “Μένουμε Ενεργοί” είναι αποκαλυπτικό για την απαράδεκτη συμπεριφορά μίας μικρής μερίδας οδηγών, την ευκολία με την οποία εκτοξεύονται ρατσιστικές ύβρεις και σχόλια αλλά και την απαράδεκτη βία απέναντι σε αδύναμους ανθρώπους.

Το βίντεο ξεκινά με κάποιες αντεγκλήσεις μεταξύ του οδηγού και του επιβάτη σχετικά με το αν έπρεπε το λεωφορείο να σταματήσει σε μια στάση ή όχι. Στη συνέχεια ο οδηγός φρενάρει κατευθύνεται στο πίσω μέρος και ζητά από συνοδηγό του να του ανοίξει τις πόρτες. Τότε αρχίζει ένα απίστευτο υβρεολόγιο προς τον ηλικιωμένο επιβάτη, τον οποίο κατηγορεί ότι νωρίτερα είχε βρίσει την μάνα του στα ρώσικα.

Αν και ο επιβάτης το αρνείται, ο οδηγός φτάνει στο σημείο να τον γρονθοκοπήσει στο στήθος (στο 1:02​), με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να κάνει βήματα προς τα πίσω κινδυνεύοντας να πέσει ενώ φαίνεται να πιάνει και την καρδιά του όπου δέχτηκε το χτύπημα.

Στη συνέχεια ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος προφανώς τις πιθανές συνέπειες της πράξης του, του λέει να καθίσει, του απαγορεύει να βγει από το λεωφορείο όπως ο ίδιος επιθυμεί και τον ωθεί με το ζόρι προς το εσωτερικό του λεωφορείου.

Σα να μην έφταναν αυτά στη συνέχεια στρέφεται προς το άτομο που βιντεοσκοπούσε το γεγονός με το κινητό απειλώντας και αυτό. Ακούγεται ξεκάθαρα να λέει: ”Βίντεο τραβάς;” ενώ κάνει μια απειλητική χειρονομία προσθέτοντας ”Τώρα θα σου πω κι εσένα”.

documentonews.gr

Categories