Συνάντηση του δημάρχου Σαρωνικού Π. Φιλίππου και της προέδρου του Δ.Σ. Δ. Ράπτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα, για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

Συνάντηση του δημάρχου Σαρωνικού Π. Φιλίππου και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ράπτη με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα, για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε σήμερα ο δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Δήμητρα Ράπτη. Ο υπουργός ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και για τα έργα που ο δήμος δρομολογεί ενόψει της ένταξης δράσεων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και του ζητήθηκε η ένταξη, κατά προτεραιότητα, δυο μεγάλης σημασίας έργων για τα οποία ενημερώθηκε πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή το «Πρότυπο Βιοκλιματικό Δημοτικό Σχολείο στα Καλύβια» και η «Ανάπλαση Λεωφ. Καραμανλή Κοινότητας Αναβύσσου, Κεντρικής Πλατείας Π. Φώκαιας και Τμήματος Παραλιακού Μετώπου».
Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην ένταξη των έργων αμέσως μόλις οι προτάσεις κατατεθούν και αποδέχτηκε την πρόσκληση να επισκεφθεί τον δήμο ώστε να συζητηθούν οι αναπτυξιακές προσπάθειες του δήμου.

Από το Γραφείο Τύπου

Categories