Θριαμβευτής Τζέιμς Καφετζής

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Τον ξέρετε τον Τζέιμς Καφετζή; Είναι ένας παίχτης του Survivor που αποχώρησε από το ριάλιτι πριν από μερικές ημέρες. Από αυτό το τηλεοπτικό σκουπίδι του ΣΚΑΪ.

Αυτός λοιπόν ο Τζέιμς Καφετζής είναι από τη Ρόδο και επέστρεψε, προχθές, στο νησί του. Και έγινε διαδήλωση στην πλατεία για να τον δουν από κοντά! Ναι, για να δουν έναν που πήγε στο Survivor και έμενε νηστικός στις παραλίες συμμετέχοντας σε ανόητες δοκιμασίες.

Αντιγράφω από τη «Ροδιακή» (από εκεί και η φωτογραφία): «Στην πλατεία Φαληρακίου, παρά τις συστάσεις όλων αλλά και της οικογένειάς του Τζέιμς Καφετζή, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου αυστηρά με μάσκες που καλοσώρισαν τον Τζέιμς, ο οποίος δεν έχανε την ευκαιρία να μιλάει στο παιχνίδι για τη Ρόδο, το χωριό του τις Καλυθιές και το Φαληράκι. Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον Τζέιμς ως τον νικητή του φετινού Survivor, αφού δεν ήταν μόνο ο πρώτος στα αθλήματα στους 5 μπλε παραμένοντες στο παιχνίδι, αλλά εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό για την ακεραιότητά του, τον χαρακτήρα του, τον ύμνο της φιλίας και της ευφυΐας του».

Δεν φτάνει που εκατοντάδες χιλιάδες παρακολουθούν ένα τηλεοπτικό υπο-προϊόν (που λόγω της επιτυχίας του θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιούλιο), τρέχουν στις πλατείες να δουν από κοντά και να αποθεώσουν (!) τους συμμετέχοντες.

Βλέπεις όλο αυτό και καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει σωσμός. Μοιάζουν όλα μάταια. Είναι προφανές πως ζούμε σε άλλον κόσμο…

efsyn.gr

Categories