Τζια, οι Κυκλάδες στην πόρτα μας!

Θοδωρής Αθανασιάδης, www.viewsofgreece.gr

Περίπου μια ώρα θαλασσινό ταξίδι αρκεί για ν’ αλλάξουν όλα!
Περπατώντας σε σκονισμένα μονοπάτια, ανηφορίζοντας καλντερίμια, αφήνοντας τα χνάρια μας σε αμμουδερές παραλίες, αναζητάμε εδώ, στις θαλασσινές γειτονιές της Αττικής, τη γεύση του καλοκαιριού.

Εφορμώντας από την πρωτεύουσα, πριν καλά-καλά το καταλάβεις βρίσκεσαι στην αγκαλιά του Αιγαίου με τα χρώματα και τ’ αρώματα των Κυκλάδων να διεγείρουν και το τελευταίο σου κύτταρο.

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site www.viewsofgreece.gr γνωρίζουμε τη Τζια (Κέα), ένα νησί που αν και είναι παραθεριστικός προορισμός πολλών επώνυμων Αθηναίων που έρχονται στα εξοχικά τους, διατηρεί ακόμη προφίλ χαμηλών τόνων.

Θοδωρής Αθανασιάδης / www.viewsofgreece.gr
Εδώ θα τα βρείτε όλα, χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Υπάρχουν κοσμοπολίτικα στέκια αλλά και ερημική ενδοχώρα, οργανωμένες παραλίες αλλά και απόκρυφα ακρογιάλια, όλα με μέτρο και ισορροπία…

Αν για ευνόητους λόγους θέλετε να αποφύγετε τα μακρινά, θαλασσινά ταξίδια, και σας γοητεύει το Κυκλαδίτικο τοπίο, τότε η μικρούλα και κοντινή στον Πειραιά Τζιά, είναι για εσάς μονόδρομος.

Δείτε γνωστές και άγνωστες παραλίες, πεζοπορικές διαδρομές, περιηγήσεις στην ενδοχώρα, διαβάστε πως να αποφύγετε τις κακοτοπιές, …

Περισσότερα στο https://viewsofgreece.gr/kea-tzia/

efsyn.gr

Categories