Προφυλακιστέος ο 48χρονος που προσπάθησε να απαγάγει 13χρονη στη Ραφήνα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή ο 48χρονος που φέρεται ότι παρενόχλησε και προσπάθησε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα.

Ο κατηγορούμενος, που απολογήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής, φέρεται ότι αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ζήτησε να συγκεντρωθεί το υλικό από κάμερες καταστημάτων στην περιοχή όπου τοποθετούν το περιστατικό η 13χρονη και η οικογένειά της, που τον κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, την περασμένη Πέμπτη ο 48χρονος πλησίασε με το αυτοκίνητό του το κορίτσι, που έκανε ποδήλατο, και την παρενόχλησε λεκτικά, πριν της προτείνει να μπει στο όχημά του. Εκείνη απομακρύνθηκε, αλλά ο ίδιος την ακολούθησε. Στη συνέχεια επιχείρησε με επιμονή να βάλει στο αυτοκίνητό του το κορίτσι. Φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο και να προσπάθησε να επιβιβάσει με τη βία σε αυτό. Ωστόσο η 13χρονη κατάφερε να τον αποφύγει και ειδοποιήσει ότι κινδυνεύει φωνάζοντας περαστικούς. Ο 48χρονος φοβήθηκε και εγκατέλειψε εκνευρισμένος το σημείο.

Μετά την καταγγελία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι βρήκαν υπνωτικά χάπια στο αυτοκίνητό του.

efsyn.gr

Categories