Μαρία Απατζίδη Βουλευτής Αν. Αττικής Μέρα25. Το video της εκπομπής ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ της 8/6/21

Η Βουλευτής Αν. Αττικής του ΜΕΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, ήταν προσκεκλημένη του Μέμου Ξυγκάκη στην εκπομπή ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ της 8/6/21.

Η νεαρή και δραστήρια βουλευτής του ΜέΡΑ25 ,μίλησε για την πορεία της στην πολιτική μέχρι την εκλογή της και του στόχους τους δικούς της και του κόμματος ενώ έκανε ειδική αναφορά -και λόγω καταγωγής- στο ζήτημα της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Η Μαρία Απατζίδη πριν μπει στο σχολιασμό της επικαιρότητας,αναφέρθηκε στο 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25 που έγινε στην Δραπετσώνα και τελείωσε την Κυριακή 6/6/21. Δείτε αναλυτικά εδώ τις εργασίες και τα αποτελέσματα του Συνεδρίου.

Κεντρικά σημεία της συζήτησης ήταν ο σχολιασμός για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο ζήτημα της Πανδημίας, κριτική στη γενικότερη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, το νέο Νόμο για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ατυχώς, τη στιγμή που ξεκινήσαμε την συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο, υπήρξε διακοπή στη γραμμή του ιντερνετ και περατώθηκε βεβιασμένα η εκπομπή. Ωστόσο, συνεννοηθήκαμε με την Μαρία Απατζίδη να αφιερώσουμε μία εκπομπή μετά την ψήφισή του.

Δείτε το video της εκπομπής

 

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/4190334100988694

Categories