ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ – ΒΑΡΙΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
«ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ ΣΩΦΡΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ – ΒΑΡΙΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ»

Στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξη μας Σαρωνικός Αύριο διατύπωσε ένα ηχηρό και ξεκάθαρο «ΟΧΙ» στην απαράδεκτη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να δημοπρατήσει μια ακόμη καντίνα στη Γαλάζια Ακτή, επιβαρύνοντας έτσι το ήδη κορεσμένο παραλιακό μας μέτωπο, αλλά και τη συγκεκριμένη παραλία που είναι ήδη γεμάτη από ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Η αλήθεια είναι ότι δε μας ξαφνιάζει η απόφαση αυτή, καθώς γνωρίζαμε ότι η διοίκηση του Δήμου ήθελε απεγνωσμένα άλλη μία καντίνα για συγκεκριμένους λόγους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν κατάφερε να κινήσει τις διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση της δημοτικής επιχείρησης «ΚΙΟΣΚΙ». Δε μας ξαφνιάζει και για έναν επιπλέον λόγο, γιατί γνωρίζαμε ότι ο κ. Φιλίππου θα υποστείλει πολύ γρήγορα τις προεκλογικές σημαίες για ελεύθερες παραλίες, τις οποίες ύψωσε αποκλειστικά και μόνον για προεκλογική κατανάλωση.

Ο Γιώργος Σωφρόνης μετά την ψηφοφορία έκανε την ακόλουθη δήλωση : «H θέση μας είναι καθαρή και σαφής. Λέμε ΟΧΙ σε μια καντίνα που δεν καλύπτει τις ανάγκες των δημοτών, σε μια καντίνα που τους στερεί την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία, σε μια καντίνα που υπηρετεί πελατειακές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής. Η απόφαση αυτή βαρύνει εκτός από τον κ. Φιλίππου και όλους τους συμβούλους της συμπολίτευσης -πλην της κ. Γκίνη, η οποία εντίμως αρνήθηκε να συναινέσει- που υποκριτικά «αγωνίζονται» για ελεύθερες παραλίες, ενώ στην πραγματικότητα δημοπρατούν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους παιδιά. Έως εδώ με αυτούς που το πρωί βγαίνουν με πανό διεκδικώντας δήθεν ελεύθερους χώρους και το βράδυ τους παραδίδουν ως δωράκια σε ημέτερους και εκλεκτούς».

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ

Categories