Να ανακληθεί η απόφαση του ΔΣ για νέα καντίνα στην Γαλάζια Ακτή απαιτεί ΟΜΟΦΩΝΑ το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλυβίων – video συνεδρίασης

Μετά το ηχηρό “παρών” της Δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας Μαρίας Γκίνη κατά την ψήφιση του σχετικού θέματος στο ΔΣ της 7/6/21, σειρά πήρε το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλυβίων που χτες 10/6 έστειλε ισχυρό μήνυμα προς την Δημοτική Αρχή  και όσους επιχείρησαν να “πνίξουν” την Γαλάζια Ακτή  με την τοποθέτηση μίας ακόμα καντίνας  στην Ανατολική πλευρά της παραλίας, εκδίδοντας ΟΜΟΦΩΝΗ και ΟΜΟΘΥΜΗ απόφαση  -που έστω και εκ των υστέρων- γνωμοδότησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ και απαιτεί την ΑΝΑΚΛΗΣΗ της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επιπλέον στην απόφαση καταχωρήθηκε -με πρόταση συμβούλων της πλειοψηφίας- κείμενο με το οποίο υπογραμμίζεται ότι “ η απόφαση βγαίνει συντασσόμενοι με την βούληση των πολιτών από τους οποίους έχουμε εκλεγεί όλοι μας, γιατί εδώ δεν είμαστε για να ακούμε τις  “Οβιδιακές” μεταμορφώσεις κανενός αλλά για να υποστηρίζουμε τα συμφέροντα και μόνο των πολιτών“.

 

Αρνητικά -με ομόφωνη απόφαση επίσης – γνωμοδότησε και για την ΜΠΕ για το έργο «Μονάδα Ηλεκτροπαραγωγής από Βιορευστά» στη θέση «Σαμάρθι-Αιματόριζα» στην Κ. Καλυβίων με φορέα δραστηριότητας την εταιρεία Π. & Α. Καρ. Ο.Ε.

 

Το σημείο της παραλίας στην Γαλάζια Ακτή, στο οποίο αποφάσισε το δσ με την ψήφο των συμβούλων της παράταξης Φιλίππου – εξαιρουμένης της Μ.Γκίνη-να δημοπρατήσσει νέα Καντίνα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/991455344996653

Categories