Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον γυναικοκτόνο – Άτομο χωρίς αναστολές

Ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος χθες Πέμπτη και μετά από 37 ολόκληρες ημέρες ομολόγησε πως ο ίδιος σκότωσε την 20χρονη Κάρολαιν.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος διώκεται για τα εξής κακουργήματα:

-Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και

-Κακοποίηση ζώου

Τα πλημμελήματα για τα οποία του ασκήθηκε δίωξη είναι:

-ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του.

-ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Ο 32χρονος σύζυγοκτόνος κρίθηκε μάλιστα ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας του τρόπου που σκότωσε την Κάρολαϊν και του τρόπου που παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές. Επιπλέον, κρίθηκε ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του ως πιλότου και της οικονομικής του επιφάνειας.

Ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στον ανακριτή.

Πώς «έσπασε» ο 32χρονος και ομολόγησε
Σε μία σειρά από ερωτήματα κλήθηκε να απαντήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη ΓΑΔΑ χωρίς ωστόσο να δίνει πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν – Η ομολογία

Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί του ζήτησαν να δώσει απαντήσεις πρωτίστως, πώς το smartwatch κατέγραφε τους παλμούς της Κάρολαϊν την στιγμή που ο δράστης τους περιέγραφε ότι και οι δύο ήταν ακινητοποιημένοι.

Δεύτερον, ότι το κινητό του τηλέφωνο κατέγραφε κίνηση, και συγκεκριμένα βήματα, ενώ με βάση τα λεγόμενά του θα έπρεπε να ήταν φιμωμένος και δεμένος και να είχε χάσει και τις αισθήσεις του.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Κινητό και smartwatch «έδειξαν» τον δολοφόνο της Καρολάιν

Τρίτον, του εξήγησαν, παράλληλα, ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να διαπιστωθεί πότε αφαιρέθηκε μία κάρτα μνήμης.

Ακούγοντας τους αστυνομικούς ο 32χρονος «έσπασε» και ξεκίνησε την απολογία του την οποία η αστυνομικοί δε χρειάστηκε καν να διακόψουν.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό ο σύζυγος της Καρολάιν

documentonews.gr

Categories