Δήμος Σαρωνικού – Μέτρα για τον επερχόμενο καύσωνα

Δήμος Σαρωνικού – Μέτρα για τον επερχόμενο καύσωνα

Ο Δήμος Σαρωνικού ενόψει του επερχόμενου καύσωνα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και τις υποδείξεις – οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (αρ. πρωτ. 2500/22-06-2021 έγγραφο Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ./Κ.Ε.Π.Π. της Γ.Γ.Π.Π.) βρίσκεται, από αύριο Πέμπτη 24/6 και για όσο διάστημα διαρκέσουν οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας και διαρκή επιφυλακή.

Όσον αφορά στη φιλοξενία – προστασία πολιτών από τον καύσωνα, οι κλιματιζόμενοι χώροι που διαθέτει ο δήμος ανά κοινότητα είναι οι αναγραφόμενοι στους συνημμένους πίνακες.

Για τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στους κλιματιζόμενους χώρους, οι οποίοι εφόσον παραστεί ανάγκη θα είναι ανοιχτοί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενημερώνουμε ότι μπορούν να επικοινωνούν στα παραπάνω τηλέφωνα, τα οποία είναι αναρτημένα και στις εισόδους των χώρων.
Επιπλέον για οποιοδήποτε έκτακτο θέμα προκύψει, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πολιτική Προστασία στα τηλέφωνα: 6977451995 (Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Γαλάνης) και 6909439627 (Παναγιώτης Χαρίτος).
Από το Γραφείο Τύπου

Categories