Ανατροπή με τον «τριήμερο βιασμό» της 19χρονης: Ανακάλεσε μέρος της καταγγελίας

Ποινική δίωξη θα ασκηθεί στους δύο φερόμενους ως δράστες της υπόθεσης του βιασμού 19χρονης στα Πατήσια. Η 19χρονη ανακάλεσε μέρος της κατάθεσης της λέγοντας πως γνωρίστηκε με τους δράστες και συνομιλούσαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης περίπου τρείς μήνες, ενώ παραδέχτηκε ότι έκαναν και μαζί χρήση κοκαΐνης.

H 19χρονη είχε καταγγείλει τους δράστες για χορήγηση ουσιών που κάπτουν τις αντιστάσεις, κράτηση παρά την θέληση της για τρείς μέρες στο σπίτι του ενός δράστη στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων και ομαδικό βιασμό.

Στην συνέχεια την είχαν αφήσει στο λιμάνι του Πειραιά και οι φερόμεοι ως δράστες επιβιβάστηκαν σε πλοίο για την Μύκονο. Με την άφιξη τους στο νησί, συνελλήφθησαν από τις αρχές και οδηγήθηκαν στο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, το πρωί της Κυριακής.

Ποινική Δίωξη
Οι ποινική δίωξη που ασκήθηκε στους δύο δράστες αφορά τα εξής αδικήματα: αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών απο κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση.

aftodioikisi.gr

 

Categories