Με μήνυση εις βάρος του Δημάρχου Π.Φιλίππου απαντάει ο Γ. Σωφρόνης για συκοφαντικό σχόλιο μέσω της επίσημης σελίδας του Δ. Σαρωνικού.

Με μήνυση απαντάει ο Γ. Σωφρόνης  εις βάρος του Π.Φιλίππου για συκοφαντικό σχόλιο-απάντηση  του Δημάρχου, μέσω της επίσημης σελίδας facebook του Δήμου Σαρωνικού.

Σύμφωνα με λεγόμενα του Γιώργου Σωφρόνη, η μήνυση είχε κατατεθεί ¨κατά παντός υπευθύνου” το πρωί της Τετάρτης 30/6 αλλά συμπληρώθηκε και συγκεκριμενοποιήθηκε  ονομαστικά εις βάρος του Πέτρου Φιλίππου την επομένη του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, σε ερώτησή του, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 30/6, εκτός του ζητήματος που επανέφερε σχετικά με την απόφαση διενέργειας διαγωνισμού για νέα καντίνα στην Γαλ. Ακτή, ο Γ. Σωφρόνης κατήγγειλε πως σε σχόλιο  δημότη σε μία Ομάδα Facebook, δημοσιεύτηκε απάντηση από την επίσημη σελίδα FB του Δήμου Σαρωνικού με συκοφαντικό περιεχόμενο εις βάρος του Γ. Σωφρόνη αναφέροντας πως επί Δημαρχίας του “πουλούσε σε όλες τις καντίνες από το σούπερ μαρκετ του και έβαζε μέσα χιλιάδες ευρώ το κιόσκι”.

Ο πρ. Δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε έντονα και ζήτησε να γνωστοποιηθεί το όνομα η τα ονόματα των διαχειριστών της επίσημης σελίδας του Δήμου Σαρωνικού ενώ ο Χρήστος Τσιγαρίδας και η Μαρία Κόλλια στηλίτευσαν το γεγονός λέγοντας ο μεν πρώτος, πως αυτά συμβαίνουν όταν μερικοί θεωρούν ότι ο Δήμος είναι Τσιφλίκι τους και η δεύτερη, πως ουδέποτε έχει συμβεί στην μακρόχρονη πορεία της, να χρησιμοποιείται η επίσημη σελίδα του Δήμου ως αντιπαράθεση εναντίον αιρετών και μάλιστα του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Π.Φιλίππου είπε πως εκείνος απάντησε αλλά υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα και όταν απαντάει σε σχόλια, εμφανίζεται η ονομασία ¨Δήμος Σαρωνικού” επειδή είναι ο ίδιος και Διαχειριστής της Σελίδας διευκρίνησε δε ότι στο μέλλον θα αναφέρει και το ονομά του στο τέλος για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Σε ότι αφορά όμως το περιεχόμενο της απάντησης ο Δήμαρχος επέμενε στο γεγονός της πώλησης εμπορευμάτων από το super market “Σοφρώνης” στην Καντίνα ΠΕΥΚΟ.

¨Δεν είναι τεχνικό λάθος” ανταπάντησε ο Γ Σωφρόνης αλλα είναι η καθεστωτική αντίληψη ότι “ολα είναι δικά μου και κάνω ότι γουστάρω”. “Δεν περίμενα πως η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσα κατά παντός υπευθύνου για τον χρήστη της σελίδας έχει το όνομα του Δημάρχου. Πραγματικά λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, κατέληξε ο πρ. Δήμαρχος Γ.Σωφρόνης

Δείτε το επίμαχο σχόλιο και στη συνέχεια, το video με την συζήτηση του θέματος στην συνεδρίαση της 30/6.

 

Categories