Γιατί δεν υπάρχουν πολιτικές εκπομπές στην τηλεόραση;

Τα κανάλια έβαλαν stop στα βραδινά, πολιτικά, πάνελ.

Εχουν «απαγορεύσει» τις πολιτικές εκπομπές, τις εξαφάνισαν από το πρόγραμμά τους. Κάποιες που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν σταμάτησαν μεσούσης της περιόδου ενώ κάποιες άλλες τις έκαναν 15νθήμερες και μετά τις εξοστράκισαν στις 2 παρά τέταρτο τη νύχτα!

Δεν υπάρχει πανελλαδικό κανάλι που να έχει έστω και μία βραδινή πολιτική εκπομπή. Ούτε τα ιδιωτικά, ούτε και η ΕΡΤ. Αν ρωτήσεις τους ιθύνοντες θα σου πουν ότι συμβαίνει για λόγους τηλεθέασης. Ο κόσμος θέλει ριάλιτι, δεν ενδιαφέρεται για πολιτική.

Αρτος και θεάματα, ό,τι πρέπει για μία κυβέρνηση. Και ούτε μια διαφορετική φωνή στην τηλεόραση, έστω και από σπόντα σε κάποιο πάνελ. Δεν φτιάχνεις καν πάνελ, οπότε γλιτώνεις από την αντιπολίτευση. Ό,τι ακουστεί μόνο στις πρωινές εκπομπές που είναι εκπομπές εφ όλης της ύλης με ολίγην από πολιτική. Και μένεις μόνο με τα βραδινά δελτία ειδήσεων να γίνεται η δουλίτσα.

Τυχαία δεν υπάρχουν πολιτικές εκπομπές στην τηλεόραση ή υφίσταται κάποιο σχέδιο; Τυχαίο επίσης που το ΕΣΡ είναι ανύπαρκτο και υπολειτουργεί εδώ και δύο χρόνια;

Ζούμε πρωτοφανή πράγματα.

e-tetradio.gr

Categories