Μαρία Γκίνη:O Κορωνοϊός είναι εδώ. Ο εμβολιασμός είναι το μεγάλο όπλο! – Δεν θα ασχοληθώ πάλι με την τοπικη αυτοδιοίκηση!

Μαρία Γκίνη:O Κορωνοϊός είναι εδώ. Ο εμβολιασμός είναι το μεγάλο όπλο! –  Εμβολιασμοί με pfizer από 8/7 στο ΚΥ Καλυβίων -Δεν θα ασχοληθώ πάλι με την τοπικη αυτοδιοίκηση!

Η Μαρία Γκίνη, Προισταμένη Νοσηλευτικής του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Κέντρο Αναφοράς covid-19), MC(s) Κοινοτικής Νοσηλευτικής & Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας, ήταν προσκεκλημένη του Μέμου Ξυγκάκη στη ζωντανή εκπομπή ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ, την Τρίτη 6/7/ 21.

Ζεστή, ανθρώπινη, με απλό και κατανοητό λόγο η Μαρία Γκίνη μίλησε για την Πανδημία και θεωρούμε ότι αυτά που είπε θα βοηθήσουν όλους μας να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας απέναντι στον επίμονο και επικίνδυνο Ιό.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης και σας προτρέπουμε να δείτε το video της εκπομπής.

“Μεγάλη διασπορά του ιού σε νέους στη νότια Αττική εξ αιτίας συνοστισμού σε κέντρο διασκέδασης – O Κορωνοϊός είναι εδώ και αν δεν το υπενθυμίσουμε, το τέταρτο κύμα της Πανδημίας θα είναι πολύ δυσάρεστο – Προσωπικά έχω εμβολιαστεί και σέβομαι του καθενός την άποψη όμως το μοναδικό όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι το εμβόλιο. Είμαστε τυχεροί που είμαστε σε μία χώρα που έχει τη δυνατότητα να διαθέτει εμβόλια – Η γνώση είναι δύναμη και  δεν πρέπει να φοβόμαστε όμως δεν πρέπει και να αγνοούμε – Υπάρχει προσέλευση νέων ανθρώπων και οι ίδιοι αισθάνονται πως παίρνουν ένα διαβατήριο απελευθέρωσης και δηλώνουν ότι θα προσπαθήσουν να πείσουν κι άλλους να εμβολιαστούν – Σύντομη ιστορική αναδρομή του έργου του ΚΥ Καλυβίων κατά το διάστημα της Πανδημίας – Και σήμερα θέλουμε γιατρούς και Νοσηλευτές- Με αυτή την Πανδημία αναδείχτηκε η σημασία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Εμβολιασμοί με pfizer από 8/7 στο ΚΥ Καλυβίων – O Κορωνοϊός είναι εδώ και προχωράει στις μικρότερες ηλικίες, συνεχίζουμε και προστατεύουμε τον εαυτό μας και έχουμε ένα μεγάλο όπλο, τον εμβολιασμό – Είναι η τελευταία φορά που πολιτεύτηκα και δεν θα ξαναπολιτευτώ στο Δήμο μας η αλλού – Θα είμαι πάντα δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όχι όμως μέσα. Θα παραμείνω μέχρι τέλους της θητείας μου γιατί με επέλεξαν οι συνδημότες μου”.

 

https://www.facebook.com/Paraktios/videos/3893480967447945/

 

 

Categories