Διασκέδαση και νέοι στα νέα περιοριστικά μέτρα

«Καθίζει» τους όρθιους σε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και άλλους χώρους διασκέδασης η κυβέρνηση και απειλεί με βαριά πρόστιμα και ποινές όπως αναστολή λειτουργίας από την πρώτη μέρα στις υπόλογες επιχειρήσεις.

Σε έκτακτη ενημέρωση νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανακοίνωσε ότι από Πέμπτη 8/7 τα bar και τα κέντρα διασκέδασης θα λειτουργούν με αυστηρούς κανόνες και μόνο με καθήμενους, αλλιώς θα επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας από την πρώτη κιόλας παράβαση.

Αφορμή για τις έκτακτες ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά στάθηκε όπως είπε, η κατάσταση που παρατηρήθηκε σε μαγαζιά της παραλιακής (κυρίως) με κόσμο να διασκεδάζει ανεξέλεγκτα. Πολλά από αυτά τα περιστατικά μάλιστα, είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας ανησυχία και ερωτηματικά για τη συμπεριφορά του κόσμου.

Σε ΦΕΚ που θα ακολουθήσει θα καταγράφονται αναλυτικά τα μέτρα για τα μαγαζιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς προέτρεψε -για ακόμη μια φορά- τον κόσμο να εμβολιαστεί γιατί η κατάσταση είναι κρίσιμη και υπενθύμισε ότι για όλο το μήνα Ιούλιο υπάρχουν τέσσερα self test για ανεμβολίαστους.

efsyn.gr

Categories