Τι Παξινού, τι Πατούλης – Ο Περιφερειάρχης έχασε κάθε μέτρο

Για ναρκισσισμό και αμετροέπεια κατηγορεί τον Γ. Πατούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απόφαση του Περιφερειάρχη αποφάσισε να βάλει το όνομα του φαρδιά πλατιά δίπλα μαρμάρινη πλακέτα του θέατρου του Αττικού Άλσους που ονομάστηκε «Κατίνα Παξινού» προς τιμήν της μεγάλης ηθοποιού.

Ειδικότερα το όνομα της Κατίνας Παξινού που είχε χαραχθεί στη μαρμάρινη επιγραφή είχε το ίδιο μέγεθος με εκείνο του Γιώργου Πατούλη, πάνω στην ίδια επιγραφή.

Μεγαλομανία και αρχοντοχωριατισμός

Με αφορμή ακριβώς αυτή την επιλογή του Περιφερειάρχη, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του σημειώνει:
Η μετονομασία του θεάτρου του Αττικού Άλσους σε ‘’Κατίνα Παξινού’’, προς τιμήν της μεγάλης ηθοποιού, από συμβολική κίνηση μετατρέπεται σε γκροτέσκο θέαμα και ανακαλεί στη μνήμη εικόνες από μαυρόασπρα Επίκαιρα.
Μαθαίνουμε πως το όνομα της Κατίνας Παξινού χαράχθηκε σε μαρμάρινη επιγραφή ενώ δίπλα από αυτό φιγουράρει με τον ίδιο επιβλητικό τρόπο και ισομεγέθεις χαρακτήρες και το όνομα του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Εκεί που οι λέξεις χάνουν το νόημα τους, εκεί που ο ναρκισσισμός, η αμετροέπεια και η απουσία αισθητικής και γνώσης κυριαρχούν, εκεί αναδεικνύονται η μεγαλομανία και ο αρχοντοχωριατισμός του κυρίου Πατούλη και γιατί όχι και όλης αυτής της κυβέρνησης . Και δεν είναι η πρώτη φορά…

aftodioikisi.gr

 

Categories