ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Δελτίο Τύπου για την παραλία Πεύκο

Δελτίο Τύπου για την παραλία Πεύκο

Την Πέμπτη 15/7/2021 ενημερωθήκαμε από το Γραφείο Δημάρχου ότι την Παρασκευή 16/7/2021 και ώρα 06:00π.μ. θα εκτελεστεί με τη συνδρομή της Αστυνομίας η Πράξη Απομάκρυνσης (αρ. 118/22-9-2020) από την κοινόχρηστη ζώνη αιγιαλού και παραλίας του ιδιοκτήτη της καντίνας HEAVEN BEACH BAR, στην παραλία Πεύκο.

Η κατάσταση στην συγκεκριμένη παραλία έχει γίνει αφόρητη καθώς-παρά και τις συνεχείς διαμαρτυρίες των δημοτών- έχει καταληφθεί κάθε σπιθαμή ελεύθερου χώρου. Είναι τεράστιες οι ευθύνες τόσο της σημερινής διοίκησης Φιλίππου όσο και της προηγούμενης Σοφρώνη, που με βάση τη λογική κόστους οφέλους, διαγκωνίζονται με ΕΤΑΔ ΑΕ και ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ για το ποιος θα κάνει μπίζνες στις παραλίες.

Δεν πρέπει κανείς να τρέφει αυταπάτες η αποβολή του παράνομου καταπατητή από την συγκεκριμένη παραλία, γίνεται για να παραδοθεί στον επόμενο νόμιμο αυτή τη φορά «καταπατητή» κι όχι για να αφεθεί ελεύθερη σε δημότες και επισκέπτες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση για άλλη μια φορά διατυπώνει την ξεκάθαρη θέση της:
Δάση, βουνά, ποτάμια, λίμνες, αιγιαλός όλος ο φυσικός πλούτος της χώρας είναι δημόσια περιουσία. Ως εκ τούτου δεν πωλείται, δεν νοικιάζεται. Οι παραλίες πρέπει να είναι ελεύθερες, ανοικτές σε όλους. Καθαρές, σύγχρονα εξοπλισμένες με αποδυτήρια, ντουζιέρες, ομπρέλες, ναυαγοσώστη, πρόσβαση σε άτομα ΑμΕΑ.

17/7/2021

 

Categories