Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου

Στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και με χρηματοδότηση που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 63,7 εκατ. ευρώ.

Θα κατασκευαστούν περισσότερα από 131 χλμ. Δικτύου το οποίο περιλαμβάνει 5.500 συνδέσεις με ακίνητα που θα εξυπηρετούν περισσότερους από 15.000 κατοίκους. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 40 μήνες.

Είναι μία μεγάλη ημέρα για την Ανατολική Αττική! Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που για δεκαετίες εκκρεμούσε και τώρα πια μπαίνει επιτέλους στις ράγες.
Η Περιφέρεια Αττικής γυρίζει πλέον σελίδα. Στόχος μας να καταστήσουμε την Αττική μία «πράσινη» Περιφέρεια, πρότυπο Υγείας και Ευεξίας, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών!
Με σχέδιο και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής μας σε όλα τα επίπεδα.

 

Categories