Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Σαρωνικού, Μαρία Γκίνη -video

Ακόμα μία παραίτηση, αυτή της Μαρίας Γκίνη, από την θέση της Προέδρου της Ενιαίας Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ανακοινώθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 28/7/21.

Η παραίτηση ήλθε να συμπληρώσει το μπαράζ παραιτήσεων των τελευταίων ημερών (Τσαλικίδης, Πουλόπουλος, Τίνα Κατσούλη) και δεν έχει σχέση με πολιτική η ενδοπαραταξιακή αντίδραση όπως μας εξήγησε η ίδια σε τηλεφωνική μας επικοινωνία καθώς οι προθέσεις της ήταν γνωστές πολύ καιρό πριν και είχαν να κάνουν με προσωπικό φόρτο εργασίας στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας τον οποίο υπηρετεί με ζήλο μέσα από αυξημένες αρμοδιότητες στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Την ανακοίνωση της παραίτησης την έκανε η ίδια με ανάγνωση επιστολής στο Σώμα  η οποία συνοδεύτηκε με απαραίτητες διευκρινίσεις σε ότι αφορά την μη συμμετοχή της σε μελλοντικες εκλογές , λέγοντας πως “θα είμαι δίπλα και όχι μέσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση”.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την ανάγνωση της παραίτησης καθώς και κάποιες αντιδράσεις από τους συναδέλφους της, Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων.

 

 

Categories