Σε πύρινο κλοιό η χώρα, τεράστια καταστροφή

Πύρινος εφιάλτης στην Αττική, θρίλερ με εγκλωβισμένους κατοίκους. Δεκάδες τα πύρινα μέτωπα σε όλη την επικράτεια.

Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που κλήθηκαν να εκκενώσουν οικισμούς στην Αττική. Στη Βαρυμπόμπη και στις Αδάμες έχουν μπει οι φλόγες.

Δεκάδες τα πύρινα μέτωπα σε όλη την επικράτεια. Εστίες σε Μεσσηνία, Λακωνία, Εύβοια και Κω, με τις φλόγες να προσεγγίζουν οικισμούς.

19:23
Διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων
Οι βυθίσεις τάσεις που σημειώνονται στην Αττική εξαιτίας της πυρκαγιάς έχουν θέσει εκτός λειτουργίας πολλούς φωτεινούς σηματοδότες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μποντιλιαρίσματα εν μέσω καύσωνα.

Προσωρινά έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος του Αγίου Στεφάνου προς Πειραιά καθώς και στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της Λυκόβρυσης. Πάντως, η κυκλοφορία θα διακόπτεται όποτε κρίνεται απαραίτητο.


Αυτή την ώρα διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει στην Λ. Τατοϊου από τη λ. Κύμης έως την οδό Ερυθραίας και στην Ερυθραίας από το ύψος της γέφυρας Βαρυμπόμπης, στην Τατοϊου από την οδό Πάρνηθος και στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λάμίας από το ύψος του Αγ. Στεφάνου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά κι από το ύψος της Λυκόβρυσης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

19:12
Πυκνοί και στην Αμυγδαλέζα
Καπνούς γύρω και από το καμπ στην Αμυγδαλέζα με την Solidarity with Migrants να γράφει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι υπάρχει κίνδυνος ασφυξίας για τους μετανάστες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αρχές βρίσκονται οι αρχές σε ετοιμότητα, ώστε εάν χρειαστεί να εκκενωθεί το κέντρο κράτησης.

19:12
Επιχειρήσεις για εγκλωβισμένους κατοίκους
Δεκατέσσερις κλήσεις για εγκλωβισμένους στην περιοχή της Βαρυμπόμπης όπου μαίνεται η πυρκαγιά, έχουν γίνει στην Άμεση Δράση όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία και περιπολικά με τη συνδρομή πυροσβεστικών οχημάτων προσπαθούν να προσεγγίσουν για να απομακρύνουν τους πολίτες.


19:12Στο Συντονιστικό Κέντρο

 Επιχειρήσεων ο Κ. Μητσοτάκης

Με καθυστέρηση ωρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει αυτή την ώρα, στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι.  Διαβάστε τη συνεχεια ΕΔΩ   

efsyn.gr

Categories