Γ.Σωφρόνης: ‘Απέχουμε από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο’. Δελτίο Τύπου

Με χθεσινό αίτημά του, προς την πρόεδρο του ΔΣ Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη,  ο επικεφαλής της παράταξης “Σαρωνικός Αύριο” Γιώργος Σωφρόνης ζήτησε να μεταφερθούν σε επόμενη συνεδρίαση και να μην συζητηθούν στην συνεδρίαση της 8/4 τα θέματα 1 και 6 (ΑΔΜΚΕΣ και ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ αντίστοιχα) για τους λόγους που αναφέρονται στην επιστολή που παραθέτουμε και στην οποία απάντηση δεν έλαβε ,όπως δηλώνει ο Γ. Σωφρόνης.

Σαρωνικός, 3 Αυγούστου 2021

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δ. Σ. Σαρωνικού
κα Δήμητρα Ράπτη

Κυρία Δ. Ράπτη,

Σε σχετική τηλεφωνική μας επικοινωνία, σας διατύπωσα το εύλογο αίτημα της παράταξής μας «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ», την τρέχουσα εβδομάδα να μη συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο θέματα με βαρύνουσα σημασία. Πρόκειται ακριβώς για το χρονικό διάστημα που οι υψηλότατες θερμοκρασίες δημιουργούν πρόβλημα( απουσίες, συνδεσιμότητα) τόσο στους αιρετούς να παρέμβουν, όσο και στους συνδημότες μας να παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές συνεδριάσεις.

Ειδικότερα σας ζήτησα το σοβαρό ζήτημα της ενημέρωσης για την πορεία εκκαθάρισης της ΑΔΜΚΕΣ να μεταφερθεί για το αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Δυστυχώς το αίτημά μας δεν έγινε δεκτό, παρά το γεγονός ότι η μεταφορά της συζήτησής του δεν δημιουργούσε – και κατά δική σας ομολογία- κανένα πρόβλημα.

Είναι προφανέστατη η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής ζητήματα μείζονος σημασίας, όπως η ΑΔΜΚΕΣ αλλά και η κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ΝΠΔΔ ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ, να τα βάλει «κάτω από το χαλί» . Η παράταξή μας δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτήν την πρακτική.

Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε ότι οι αιρετοί της «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ» δεν θα παραστούμε στη συνεδρίαση της 4ης Αυγούστου.

 

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Β. Σωφρόνης
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Δήμου Σαρωνικού
π. Δήμαρχος Σαρωνικού

 

 

Categories