Παρέμβαση Σπίρτζη για την επίθεση στους δημοσιογράφους του Open: «Ο Χρυσοχοΐδης οφείλει να απαντήσει άμεσα» (Video)

Παρέμβαση για την επίθεση που δέχτηκαν οι δημοσιογράφοι του Open ενώ κάλυπταν τη μεγάλη πυρκαγιά στους Θρακομακεδόνες, πραγματοποιεί ο Χρήστος Σπίρτζης.

Δείτε επίσης: Επίθεση σε συνεργείο του OPEN: Αστυνομικοί έβλεπαν και δεν αντιδρούσε κανείς (Video)

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καλεί τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να απαντήσει διότι, όπως αναφέρει, η επίθεση στην Ελευθερία Σπυράκη και τον Κώστα Αλατζά μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: «Ή ότι είχαν εντολή να μην παρέμβουν ή ότι ήταν σε συνεννόηση με τους φασίστες».

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

«Το γεγονός ότι αστυνομικοί κοιτούσαν άπραγοι την φασιστική επίθεση στην Ελευθερία Σπυράκη και τον Κώστα Αλατζά, το δημοσιογραφικό συνεργείο του Open, μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα: Ή ότι είχαν εντολή να μην παρέμβουν ή ότι ήταν σε συνεννόηση με τους φασίστες. Ο κ. Χρυσοχοΐδης οφείλει να απαντήσει άμεσα τι ισχύει».

Χρήστος Σπίρτζης
πριν από μία ώρα περίπου
Το γεγονός ότι αστυνομικοί κοιτούσαν άπραγοι την φασιστική επίθεση στην Ελευθερία Σπυράκη και τον Κώστα Αλατζά, το δημοσιογραφικό συνεργείο του Open, μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα: Ή ότι είχαν εντολή να μην παρέμβουν ή ότι ήταν σε συνεννόηση με τους φασίστες. Ο κ. Χρυσοχοΐδης οφείλει να απαντήσει άμεσα τι ισχύει.
235
13
43

documentonews.gr

Categories