Αλατζάς: Η φρασεολογία των δραστών παραπέμπει σε φασίστες (video)

Την πρωτοφανή επίθεση σε συνεργεία του τηλεοπτικού καναλιού Open, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ από τα καμένα, περιέγραψε ο δημοσιογράφος Κώστας Αλατζάς.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open, ο δημοσιογράφος μίλησε αρχικά για 4-5 νεαρά άτομα που κυκλοφορούσαν ανενόχλητα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης που έχει επιβάλλει η αστυνομία, αλλά και της παρουσίας αστυνομικών στο συγκεκριμένο σημείο.

Τόνισε επίσης ότι στην επίθεση έλαβαν μέρος τουλάχιστον 15 άτομα, τα οποία «είχαν μια τεράστια οργή κατά των καναλιών… και έβριζαν τους δημοσιογράφους που τους χαρακτηρίζουν ψεκασμένους». Είπε ότι στα άτομα αυτά «υπήρχε μια φρασεολογία και ένας τραμπουκίστικος τρόπος δράσης που εμένα με παραπέμπει σε φασίστες».

Σημείωσε πως στο σημείο βρίσκονταν τουλάχιστον 20-30 αστυνομικοί, οι οποίοι παρέμειναν θεατές στο επεισόδιο, εκτός από έναν αστυνομικό, ο οποίος «πρόταξε τα στήθη του» στο παράθυρο του αυτοκινήτου που ήταν σπασμένο, προκειμένου να μην ξαναχτυπήσουν τον δημοσιογράφο.

Υπενθυμίζεται ότι κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν εξηγήσεις για την επίθεση, ωστόσο η κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν έχουν προβεί ακόμα σε κάποια ανακοίνωση.

efsyn.gr

 

Categories