Πρωταθλήτριες Πετοσφαίρισης οι κορασίδες του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου

Πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι κορασίδες του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου, επικρατώντας με 3–0 σετ του Α.Ο. Καβάλας, στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης κορασίδων (Κ18), που διεξήχθη την Τρίτη 9 Αυγούστου 2021, στο κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου.

Η καθολική αυτή αγωνιστική επικράτηση των κοριτσιών της πόλης μας, φέρνει τον τίτλο για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο, κάνοντας μας ιδιαίτερα υπερήφανους! Συνεχίζουν επάξια την πολυετή διακεκριμένη παράδοση της γυναικείας πετοσφαίρισης στον Δήμο Μαρκοπούλου, καθιερώνοντας στη κορυφή και τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου.

Τους αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήριά μας για την κορυφαία διάκρισή τους, αλλά και για το παράδειγμα που αποτελούν, σε μια εποχή γενικευμένης οικονομικής, κοινωνικής και υγειονομικής κρίσης, πως η επιμονή, η προσήλωση στους στόχους και η σκληρή δουλειά, αργά ή γρήγορα ανταμείβονται!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου επιθυμεί επίσης να συγχαρεί τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Α.Ο. Μαρκοπούλου Πάρη Ευαγγελίου, τους προπονητές και συνεργάτες της ομάδας, αλλά και τις οικογένειες των αθλητριών, για τη σπουδαία αυτή παρακαταθήκη που χάρισαν στον αθλητισμό της πόλης μας!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Μουζακίου για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία και ευελπιστούμε ο όμορφος αυτός τόπος, να φέρει την ίδια τύχη και διάκριση και στην ομάδα των νεανίδων (Κ20) του Α.Ο.Μ. Revoil, που θα αγωνιστούν στον αντίστοιχο τελικό της Παρασκευής 13 Αυγούστου 2021, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου
ΜεσογαίαςΚωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,
Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας Μένη Βαμποράκη

Categories